Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Wader Volvo rød lastebil med lasteplan med nedfellbare sider - 45 cm

Wader har lekene for aktive og utforskende barn

Barnet ditt leker på en aktiv måte, det lærer og utforsker. Alle produkter fra Wader Polesie er utviklet med stort fokus på detaljer, multifunksjonalitet og sikkerhet. Wader Polesie bruker kun materialer av høy kvalitet, som er ufarlige for barnet og som tåler aktiv lek. Lekene fra Wader gjør barnet ivrig på å utforske og lære samtidig som de leker og har det moro med byggesett, kjøretøy og sandkasselek.

Vår lavpris: 257,-
På lager
SKU
11217-5
   

Denne stilige røde Volvo lastebilen fra Wader Polesie er perfekt for barn som er fascinert av store biler. Denne 45 cm store lastebilen har et realistisk utseende og passer utmerket til veitransport. Last varene på lasteplanet, og transporter varene enkelt med denne stilige trucken. Sidene på lasteplanet kan foldes ned for å gjøre det ekstra enkelt å laste og lesse på bilen. Bilen er laget i robust høykvalitetsplast, og kan brukes til kreativ lek både ute og inne.

Inneholder:

  • 1 lastebil med lasteplan

Detaljer:

  • Mål: 45 x 19 x 25 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell9463
EAN4810344009463
MerkeWader
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.