Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Wader XXL store byggeklosser - bygg et hus - 134 deler

Wader har lekene for aktive og utforskende barn

Barnet ditt leker på en aktiv måte, det lærer og utforsker. Alle produkter fra Wader Polesie er utviklet med stort fokus på detaljer, multifunksjonalitet og sikkerhet. Wader Polesie bruker kun materialer av høy kvalitet, som er ufarlige for barnet og som tåler aktiv lek. Lekene fra Wader gjør barnet ivrig på å utforske og lære.

Vår lavpris: 1 491,-
På lager
SKU
03217-129
   

Bygg ditt eget fargerike hus med XXL store byggeklosser fra Wader. Settet består av 134 ulike deler i forskjellig former og størrelser, slik at du har både tak, vegg og åpninger til dører og vindu. Det nye huset ditt kan bygges både ute og inne, og blir ca 75 x 75 x 88 cm (LxBxH) stort.

Alle klossene er utstyrt med det typiske topp- og bunnformatet som gjør at klossene låses i hverandre når de stables riktig vei. Disse byggeklossene fra Wader er laget i et solid plastmateriale som er krafig nok til at et lite barn kan stå på de. De avrundene kantene bidrar til en mer sikker og trygg lek, og størrelsen på klossene er godt egnet for små barnehender. Se barnet utvikle koordinasjonen sin, samt problemløserevnene. Med disse klossene kan man bygge hus eller alt som fantasien tillater, og klossene er kompatible med andre XXL klosser fra Wader dersom man ønsker å utvide samlingen sin.

Inneholder:

  • 134 XXL byggeklosser og deler til husbygging

Detaljer:

  • Mål ferdig hus: 75 x 75 x 88 (LxBxH)
  • Kompatibel med andre XXL byggeklosser
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell37473
EAN4810344037473
MerkeWader
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.