Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Who's the Dude

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 237,-
På lager
SKU
24637
   

Who's The Dude Brettspill er et vanvittig morsomt spill hvor man skal gjette hvem, hva og hvor "The Dude" er. Spillet inkluderer en oppblåsbar "The Dude" i naturlig størrelse!

Spillet er en moderne vri på det klassiske maskerade-spillet, og i stedet for å vise ting alene får du med en oppblåsbar dukke som hjelper deg. Først må du blåse opp "The Dude" (kan gjøres med pumpe eller på gamlemåten), bare pass på å ikke blåse ham for mye opp slik at han fortsatt kan bøyes. Så er det på tide å spille.

Det er 110 forskjellige kort inkludert i spillet, med en valgfri situasjon å gjenskape på hver side. Den yngste spilleren begynner. Trekk et kort og les fellesinformasjonen høyt for alle. Dette lar spillerne vite hvilken kategori det er snakk om. Så begynner skuespillet. Etter 45 sekunder går tiden ut. Spillerne får poeng når de gjetter riktig, og den som utfører skuespillet får poeng for hver person som klarer å gjette akten. Spillet fortsetter i fire runder, og den med flest poeng totalt vinner spillet.

  • Antall spillere: 3-8
  • Alder: 16+
  • Spilletid: 30 minutter
  • Språk: Norsk
Produktdetaljer
Modell706
EAN8714649007680
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.