Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Harry Potter puslespill 1000 brikker - Harry Potter and the Deathly Hallows part 1

-22%

Harry Potter - en verden av hekseri og trolldom

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar deg ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der du aldri vet hva som venter deg (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

Innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, eventyrlige byggesett og mye mer!

22%
Kampanjepris 175,- 224,- Du sparer: 49,-
Få igjen på lager
SKU
11202-12
   

Dette puslespillet har motiv fra det magiske universet til Harry Potter. Motivene er tatt fra filmen Harry Potter and the Deathly Hallows 1. Puslespillet består av 1000 brikker.

Inneholder:

  • Harry Potter and the Deathly Hallows puslespill

Detaljer:

  • Antall brikker: 1000
Produktdetaljer
Modell002837
EAN7072611002837
MerkeHarry Potter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.