Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO xylophone 30182 - musikkleke i tre

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 198,-
På lager
SKU
4276
   

Med BRIO xylofon/xyolphone vil barne utforske og oppdage den fantastiske verden av lyder og musikk. Den har fem unike toner som man kan lage musikk med.

Pinnen kan oppbevares under xylophonen slik at man alltid vet hvor man har den, selv når den ikke er ikke bruk.

  • Alder: 19 mnd+
Produktdetaljer
Modell30182
EAN7312350301823
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.