Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Zuru Bubble Wow CoComelon Eggsploder såpeboblemaskin - 5000 bobler i minuttet

Zuru - lekene litt utenom det vanlige

Lekene fra Zuru er innovative, inspirert av barn og laget for fantasifull lek. Zuru gir barna nye måter å leke på, og med spennende og nyskapende leker som interaktive figurer og dyr, bamser, leker med vann og såpebobler, overraskelser - Zuru toys tar alltid leken noen skritt fremover. Zuru lager de kuleste, mest unike lekene for alle barn.

Vår lavpris: 142,-
Utsolgt
SKU
02226-38

Zuru Bubble Wow CoComelon Eggsploder er designet for å gir deg tidenes såpeboblemoro der den eksploderer med 5000 såpebobler per minutt! Med større bobler for ultimat boblemoro, denne boblemaskinen yter høyt med lite støy. Perfekt for moro utendørs med familien, i bursdagsfeiring eller hagefest.

Eggsploderen har CoComelon-design og logo, og er selvfølgelig grønn. Den kommer med 1 flaske 150 ml gift-fri og økovennlig såpebobleløsning inkludert.

Inneholder:

  • Zuru Bubble Wow CoComelon Eggsploder såpeboblemaskin
  • 1 flaske Premium Bubble Mix såpebobleløsning

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell91835
EAN4894680020245
MerkeZuru
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.