Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

ZURU Pets Alive - lekesett med hvit enhjørning

Zuru - lekene litt utenom det vanlige

Lekene fra Zuru er innovative, inspirert av barn og laget for fantasifull lek. Zuru gir barna nye måter å leke på, og med spennende og nyskapende leker som interaktive figurer og dyr, bamser, leker med vann, overraskelser - Zuru toys tar alltid leken noen skritt fremover. Zuru lager de kuleste, mest unike lekene noensinne.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 343,-
På lager
SKU
06195-9
   

ZURU Pets Alive - lekesett med hvit enhjørning vil gi deg mye glede. Med over 20 ulike måter å samhandle med enhjørningsfiguren på, vil leken bli fylt med liv og glede. Den vakre stallen er det perfekte stedet for hvile og stell. Kyss enhjørningen og den vil kysse deg tilbake, det magiske hornet lyser opp og du kan snakke med enhjørningen og den vil gjenta det du sier. Så morsomt! Enhjørningen har også morsomme musikk og lydeffekter.

Gjør deg klar for en dag i stallen med dette morsomme lekesettet fra ZURU Pets Alive. Denne interaktive enhjørningen vil garantert gi deg mye glede og moro i leken. Snakk til den og den vil gjenta det du sier, kyss den og den vil kysse tilbake. Med ulike musikk og lydeffekter vil leken bli fylt med morsomme og spennende effekter. Når enhjørningen trenger stell eller hvile, kan du sette den i den søte stallbåsen som følger med.

Innhold:

  • Hvit enhjørning
  • Stallbås
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell9502
EAN6946441308807
MerkeZuru
Alder3, 4, 5
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.