Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Zuru Pets Alive Robotic - Boppi - en dansende lama

Zuru - lekene litt utenom det vanlige

Lekene fra Zuru er innovative, inspirert av barn og laget for fantasifull lek. Zuru gir barna nye måter å leke på, og med spennende og nyskapende leker som interaktive figurer og dyr, bamser, leker med vann og såpebobler, overraskelser - Zuru toys tar alltid leken noen skritt fremover. Zuru lager de kuleste, mest unike lekene noensinne.

Vår lavpris: 387,-
På lager
SKU
10195-184
   

Denne morsomme lamaen fra Zuru Pets Alive heter Boppi, og den elsker å riste på rumpen og danse rundt i ring. Lamaen rister på hodet og kan snurre rundt 360 grader. Når du trykker på knappen på magen vil en av tre tøffe sanger spille og Boppi begynner å danse.

Dans sammen med Boppi, en dansende lama, å ha det utrolig festlig. Lamaen er i myk plysj og den er myk å kose med. Dette vil garantert bli familiens nye danseløve. Se hvem som har de beste dansebevegelsene, deg eller Boppi?

Innhold:

  • Zuru Pets Alive – Boppi – en dansende lama
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA batterier (inkludert)
  • Mål: L29 x B14 x H29 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell91839
EAN4894680001206
MerkeZuru
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.