Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

ZURU Robo Alive interaktiv isdrage med lys og lyd - blå

Zuru - lekene litt utenom det vanlige

Lekene fra Zuru er innovative, inspirert av barn og laget for fantasifull lek. Zuru gir barna nye måter å leke på, og med spennende og nyskapende leker som interaktive figurer og dyr, bamser, leker med vann og såpebobler, overraskelser - Zuru toys tar alltid leken noen skritt fremover. Zuru lager de kuleste, mest unike lekene noensinne.

Vår lavpris: 387,-
På lager
SKU
06195-6
   

Kjenn den isende kulden med den kule isdragen fra ZURU Robo Alive. Hør den brøle og pass deg for dens dødelige bitt.

Denne dragen har et realistisk design, avanserte robotiske egenskaper som gir muligheten til livlige bevegelser og fantastiske lydeffekter. Den tøffe LED-funksjonen som lyser opp når dragen puster is, gir leketøyet liv og et realistisk preg. La deg inspirere til et spenningsfylt eventyr med denne tøffe dragen.

Dragen kan bevege på hodet og bena, åpne og lukke munnen, flakse med vingene og den har et skremmende brøl og en is-sprutende effekt i munnen. I tillegg har dragen skumle lysende øyne.

Inneholder:

  • ZURU Robo Alive isdrage
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 50 x 15 x 30 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell91821
EAN4894680001183
MerkeZuru
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.