Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Hulk bamse med lyd - 80 cm

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 565,-
På lager
SKU
11226-18
   

I det populære Marvel-universet blir Bruce Banner forvandlet til den store og sterke Hulken når han blir sint, og hjelper til i kampen mot det onde med superhelt-laget Avengers! 

Få din helt egne Hulk-bamse med denne 80 cm høye kosebamsen med lyd. Press Hulk sin hånd for å høre tøffe lydeffekter - og lek at dere sammen redder verden og drar på nye eventyr. En flott lekefigur til både actionfylt lek og rolige kvelder med kos og klem.

Inneholder:

 • Marvel Avengers Hulk bamse

Detaljer:

 • Mål: 80 cm (H)
 • Materiale: polyester
 • Alder: fra 2 år
  Produktdetaljer
  ModellMAR-9264
  EAN5056219059556
  MerkeAvengers
  Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.