Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

AirTrack

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Alder

6 produkter

per side

AirTrack er en myk, oppblåsbar turnmatte til barn, som når den fylles med luft er helt perfekt for å gjøre turnøvelser og annen spretten aktivitet. AirTrack matten kan brukes innendørs, utendørs og på vann. AirTrack turnmatte som egner seg godt som treningsmatte for turnere, cheerleadere, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en morsom aktivitet for spretne barn. AirTrack flikk flakk-matten er enkel å håndtere, blåses raskt opp, tar liten plass når luften tas ut, og lar barna øve på hopp, sprett og turnøvelser hjemme i sin egen stue.

Nybegynner, aktive turnere eller kampsportutøvere, en AirTrack turn matte passer for alle! Treningsmatten kan også brukes som flytebrygge i bassenget, på stranden eller på åpent hav - bare la den tørke godt før luften tas ut og den rulles sammen for oppbevaring. En AirTrack minner om en tumbling matte - velg en lengde på matten som passer til øvelsene barna skal gjøre! En aktiv turner trenger mer plass enn en nybegynner eller kampsportutøver når man fyker gjennom luften på flikk-flakk nummer fire eller fem! Her leser du mer om AirTracks.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.