Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Inspirasjon for lekne barn i alle aldre

Her finner du inspirerende artikler om leker tilpasset ulike sesonger, inspirasjon til aktiviteter og lek i forbindelse med høytider, trampoliner, hobby og aktiviteter, 17. mai-leker, babyleker og mye mer.

Trampoliner, Airtracks og tilbehør til trampolinen Trampoliner, Airtracks og tilbehør til trampolinen

Hoppeglede for liten og stor

Nå ser vi lyset i tunnelen! Antall timer med dagslys blir stadig flere, og ønsket om å tilbringe mer tid utendørs blir større og større. En trampoline av riktig størrelse og form kan gi mange timer med morsom hoppeglede og lek, både for barn og voksne.

Trampolinen fra Mzone kan tas frem så snart snøen forsvinner, brukes gjennom våren og sommeren, frem til den pakkes ned før de første høststormene er på vei.

Spill til hele familien Spill til hele familien

Påskeaktiviteter for små og store

Påsken starter hos Lekekassen!
Med påsken rett rundt hjørnet er det på tide å starte planleggingen av morsomme aktiviteter man kan gjøre sammen med barna. Vi i Lekekassen kan leker, og her har vi samlet våre tips og forslag slik at du kan fylle påskeegget til randen med aktiviteter, leker og opplevelser, ikke bare godteri!

Spill er for mange en aktivitet som hører hytta til, men spill som UNO, SKIP-BO, Twister, Villkatten, Scrabble, Monopol, Pictionary, Risk, Trivial Pursuit, Ticket to Ride, med flere er alle spill som man like gjerne kan spille rundt kjøkkenbordet hjemme. Spill er alltid gøy!

Sparkesykler og tilbehør til små og store barn Sparkesykler og tilbehør til små og store barn

Vi hjelper deg i jakten på riktig sparkesykkel

En sparkesykkel kommer i mange forskjellige utgaver, design og utforming, og tilpasset ulike aldersgrupper. Sparkesykler med tre hjul, to foran og et bak, gir bedre balanse og den er enklere å håndtere for de minste barna.

Sparkesykler med to hjul passer for de litt eldre barna, som elsker fart og spenning. En sparkesykkel med to små hjul egner seg spesielt godt for triksing og turer til skateparken, mens en sparkesykkel med store hjul øker farten og er en sparkesykkel spesielt godt egnet for junior og eldre barn.

Pokemonkort, byttekort, samlekort - pokemon trading card game Pokemonkort, byttekort, samlekort - pokemon trading card game

Pokemon Trading Card Game - byttekort, samlekort eller bare Pokemon-kort

Barn og voksne har i mange, mange år latt seg fascinere av Pokemon, deres trenere og deres magiske verden. En verden som består av Pokemon, skapninger i alle slags fasonger og størrelser. De bor og lever i naturen eller sammen med sine menneskelige trenere. Pokemons er tildelt ulike evner og egenskaper, som kan utvikle seg over tid etter hvert som de får mer erfaring og blir større.

Pokemon finnes i filmer, TV-serier, videospill, bøker, leker og byttekort.

AirTrack - den oppblåsbare turnmatten AirTrack - den oppblåsbare turnmatten

AirTrack - den oppblåsbare turnmatten for hjemmenbruk

Hva er en AirTrack, og hva kan den brukes til?

AirTrack er den myke, oppblåsbare turnmatten for barn, unge og voksne. AirTrack-matten fylles med luft og er helt perfekt for å gjøre ulike turnøvelser eller annen spretten aktivitet. AirTracken kan brukes både innendørs og utendørs, og den kan også fungere som en flytebrygge på vannet eller i bassenget.

En AirTrack er en oppblåsbare turnmatte, lik den man gjerne ser i turnhaller, men som også finnes for hjemmebruk. AirTracken kombinerer sprett, balanse og en myk landing.

Radiostyrte biler, kjøretøy, båter, droner og helikoptre Radiostyrte biler, kjøretøy, båter, droner og helikoptre

Radiostyrte biler, båter, droner og kjøretøy - morsomme leker hele året!

Fartsfylt moro for fartsglade barn (og voksne). Radiostyrte biler, kjøretøy, fly og droner er morsomme å leke med alene, og ekstra gøy sammen med andre. Inviter til fartsfylte mesterskap og konkurranser, og konkurrer med venner og familie - hvem kommer først over målstreken?

Mange ønsker å bli den nye racing-stjernen, så hvorfor ikke glede små racing- og bilfans med fjernstyrte biler og kjøretøy. Leker på hjul kan gi barna uendelig med timer med morsom lek, og når de i tillegg kan se den radiostyrte bilen fyke av gårde med et trykk på fjernkontrollen, hva kan vel være gøyere?


Våre mest populære kategorier

Her er noen av våre bestselgere

Sparkesykler
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.