Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Inspirasjon for lekne barn i alle aldre

Her finner du inspirerende artikler om leker tilpasset ulike sesonger, inspirasjon til aktiviteter og lek i forbindelse med høytider, trampoliner, hobby og aktiviteter, 17. mai-leker, babyleker og mye mer.

Tips til leker og spill til hagen for barn og voksne Tips til leker og spill til hagen for barn og voksne

Trenger du tips til leker, spill og aktiviteter til hagen?

Her her vi samlet noen av våre tips til morsomme leker til hagen, verandaen og uteplassen der barna kan få mer eller mindre fritt spillerom, øke volumet på leken, samtidig som de er i bevegelse og får mye frisk luft. Når solen skinner oftere og dagene blir lengre er det få ting som føles bedre for både voksne og barn enn det å flytte leken ut. 

Radiostyrte biler, kjøretøy, båter, droner og helikoptre Radiostyrte biler, kjøretøy, båter, droner og helikoptre

Radiostyrte biler, båter, droner og kjøretøy - morsomme leker hele året!

Fartsfylt moro for fartsglade barn (og voksne). Radiostyrte biler, kjøretøy, fly og droner er morsomme å leke med alene, og ekstra gøy sammen med andre. Inviter til fartsfylte mesterskap og konkurranser, og konkurrer med venner og familie - hvem kommer først over målstreken?

Mange ønsker å bli den nye racing-stjernen, så hvorfor ikke glede små racing- og bilfans med fjernstyrte biler og kjøretøy. Leker på hjul kan gi barna uendelig med timer med morsom lek, og når de i tillegg kan se den radiostyrte bilen fyke av gårde med et trykk på fjernkontrollen, hva kan vel være gøyere?

Tips til morsomme leker og aktiviteter for reise med barn Tips til morsomme leker og aktiviteter for reise med barn

Tips til en morsom og vellykket reise med barn

Hvordan kan man underholde barna på reisen, mens man beveger seg fra A til B? Og hvordan gjør man reisen spennende og morsom, også når man kommer frem? Her har vi samlet noen av våre tips til leker og spill som egner seg godt til transportetappene og når man kommer frem.

Kofferter, sekker og bagger slik at barna kan pakke sin egen bagasje. Ting til bilturen, flyturen, aktiviteter inne og ute, leker til stranden, og mye mer!

Pokemonkort, byttekort, samlekort - pokemon trading card game Pokemonkort, byttekort, samlekort - pokemon trading card game

Pokemon Trading Card Game - byttekort, samlekort eller bare Pokemon-kort

Barn og voksne har i mange, mange år latt seg fascinere av Pokemon, deres trenere og deres magiske verden. Men hva gjør man egentlig med Pokemon-kortene? Hvilke korttyper finnes? Velger man boosterpakker, samplerpakker eller en ferdig spilldekk? Vi gir deg svarene. 

Sparkesykler og tilbehør til små og store barn Sparkesykler og tilbehør til små og store barn

Vi hjelper deg i jakten på riktig sparkesykkel.

En sparkesykkel kommer i mange forskjellige utgaver, design og utforming, og tilpasset ulike aldersgrupper. Når det gjelder å velge riktig sparkesykkel, kan det være vanskelig å vite hva man skal se etter.

Vi gir deg våre beste tips som kan hjelpe deg å finne riktig sparkesykkel til barnet ditt.

Lekekassens 3 for 2 - gjør et kupp på leker til barna! Lekekassens 3 for 2 - gjør et kupp på leker til barna!

Har du sjekket ut Lekekassens 3 for 2 tilbud?

Er du på jakt etter gaver til barnehage- eller klassebursdager, kalendergaver til pakkekalenderen eller noe å fylle julestrømpen med? Våre 3 for 2 tilbud lar våre medlemmer plukke blant et stort utvalg av leker, hobbysaker, perler, dukker, lekebiler og mye mer moro. Leter du etter LEGO? Vi har en egen kategori med 3 for 2 tilbud på utvalgte LEGO-byggesett.

3 for 2: Velg tre favoritter - vi spanderer den billigste. Mer moro for mindre!

Trampoliner, Airtracks og tilbehør til trampolinen Trampoliner, Airtracks og tilbehør til trampolinen

Hoppeglede for liten og stor

Gjør hagen klar for hoppeglade barn og voksne. En trampoline av riktig størrelse og form kan gi mange timer med morsom hoppeglede og lek. Trampolinen fra Mzone kan tas frem så snart snøen forsvinner, brukes gjennom våren og sommeren, frem til den pakkes ned før de første høststormene er på vei. 

Vi hjelper deg med å velge riktig trampoline til ditt behov. 

AirTrack - den oppblåsbare turnmatten for hjemmebruk AirTrack - den oppblåsbare turnmatten for hjemmebruk

AirTrack - den oppblåsbare turnmatten for hjemmebruk

Du lurer kanskje på hva en AirTrack er, og hva kan den brukes til?

AirTrack er den myke, oppblåsbare turnmatten for barn, unge og voksne. AirTrack-matten fylles med luft og er helt perfekt for å gjøre ulike turnøvelser eller annen spretten aktivitet. AirTracken kan brukes både innendørs og utendørs, og den kan også fungere som en flytebrygge på vannet eller i bassenget.

AquaPlay kanalsystem - uendelige lekemuligheter med vann AquaPlay kanalsystem - uendelige lekemuligheter med vann

AquaPlay - et kanalsystem, uendelige lekemuligheter med vann!

AquaPlay er de populære kanalsystemene, der små, eventyrlystne barn som elsker lek med vann kan koble sammen sine kanaler, fylle dem med vann og leke ut morsomme eventyr. 

AquaPlay er allsidige lekesett med vann, kanaler, pumper, båter, sluser, broer, lastekraner og mye mer.

Basseng, bassengutstyr, badeleker og svømmeutstyr til morsom lek i sommervarmen Basseng, bassengutstyr, badeleker og svømmeutstyr til morsom lek i sommervarmen

Basseng - morsom lek i sommervarmen

Hva er vel mer gøy enn å leke med vann på varme sommerdager? Og med et basseng kan man avkjøle seg hjemme i sin egen hage eller på verandaen. Det å oppmuntre barn til lek utendørs er sjelden enklere enn når det også involverer lek med vann. Gi barna tilgang til badeleker, basseng og vann, og du gir dem timevis med morsom, aktiv lek i sommervarmen.

10 morsomme aktiviteter å gjøre med barna i høstferien 10 morsomme aktiviteter å gjøre med barna i høstferien

10 tips til aktiviteter med barn i høstferien!

Opprinnelig ble høstferien kalt potetferie, og ble innført for at skolebarn og unge skulle hjelpe til med innhøsting av poteter. Nå høstes potene uten barnas hjelp, friuken er nå kjent som høstferie, og vi har samlet 10 tips til aktiviteter man kan gjøre sammen med barna i høstferien.

Lag høstinspirert pynt, spillekveld, utforsk naturen, bakedag, lek med klosser, filmkveld og mye mer!

Våre tips til Halloween-feiring med barn - mat, leker, pynt og utkledning Våre tips til Halloween-feiring med barn - mat, leker, pynt og utkledning

Våre tips til Halloween-feiring med barn

For mange er nok Halloween et av årets skumleste høydepunkt, og vi har flere tips til en morsom og litt skummel Halloween-feiring for barn!

Her finner du våre tips til pynt man kan lage selv, morsomme matretter, kostymer og leker.

55 tips til morsomme Rampenisse-streker i desember 55 tips til morsomme Rampenisse-streker i desember

55 tips til morsomme Rampenisse-streker i desember!

Rampenissen blir hvert år sendt ut av selveste Julenissen for å hjelpe han i å finne ut hvilke barn som er snille og hvilke som er rampete.

Den skøyeraktige rampenissen flytter derfor inn i hjemmet ditt 1. desember for å følge med frem til julaften. Rampenissen rapporterer om rampete barn, men elsker å gjøre nissestreker selv.

Oppdag våre mange og gode tips til julekalender til barna Oppdag våre mange og gode tips til julekalender til barna

Tips til årets julekalendere for barn!

Årets julekalendere er her, og her kan det lønne seg å være rask dersom man skal sikre seg barnas favoritter. La barna telle ned mot den store dagen med små luker som inneholder overraskelser som forhåpentligvis bidrar til å korte ned ventetiden.

Her finner du våre tips til populære julekalendere til barn!

Sjekk ut våre tips til kostymer, leker og pynt til karneval Sjekk ut våre tips til kostymer, leker og pynt til karneval

Våre tips til kostymer, leker og pynt til karneval!

De fleste barn elsker å kle seg ut, og hva er vel mer gøy enn en hel måned med tid for utkledning, ansiktsmaling og lek?

Februar er tid for karneval, og vi har samlet våre beste tips til morsomme leker, ferdige kostymer, kostymer og pynt man kan lage selv og ansiktsmaling.

Sjekk ut våre tips til aktiviteter for hele familien i vinterferien Sjekk ut våre tips til aktiviteter for hele familien i vinterferien

Våre tips til aktiviteter i Vinterferien!

Vinterferien er skoleferien som gjerne kommer litt brått på mange voksne, der den hopper frem mellom jul og påske. Kom den som en liten overraskelse, fortvil ikke, vi har samlet noen forslag til aktiviteter barna kan gjøre på egenhånd, med en voksen i nærheten, eller sammen barn og voksne.

Oppdag våre mest populære dukker og tilbehør til dukke Oppdag våre mest populære dukker og tilbehør til dukke

Dukker - våre mest populære merker

Dukker og kosedyr er en viktig del av barndommen for de fleste barn, uansett alder. Fra den første, helt spesielle kosebamsen som gis den nyfødte til motedukken som de eldste barna elsker å leke med.

Lek med dukker og kosedyr bidrar til viktig rollelek, og gir barna ferdigheter som problemløsning, bidrar i utviklingen av empati, motoriske ferdigheter og oppmuntrer til språkutvikling.

Inspirasjon til aktiviteter for barn og voksne i påsken Inspirasjon til aktiviteter for barn og voksne i påsken

Påskeaktiviteter for små og store

Her har vi samlet våre tips og forslag slik at du kan fylle påskeegget til randen med aktiviteter, leker og opplevelser, ikke bare godteri!

Spill er for mange en aktivitet som hører hytta til, men spill som UNO, SKIP-BO, Twister, Villkatten, Scrabble, Monopol, Pictionary, Risk, Trivial Pursuit, Ticket to Ride, med flere er alle spill som man like gjerne kan spille rundt kjøkkenbordet hjemme. Spill er alltid gøy!

Lag 17.mai-fest med leker og aktiviteter for barna Lag 17.mai-fest med leker og aktiviteter for barna

17. mai – slik skaper du tidenes feiring av nasjonaldagen sammen med barna!

17. mai er en av de største og viktigste dagene i året, og kalles ofte barnas dag. Kaste på boks, sekkeløp og stylter er bare noen av favorittaktivitetene for små og store denne dagen.

Her kan du la deg inspirere til flere morsomme leker og aktiviteter for barn og voksne som man enkelt kan arrangere i hagen eller parken, og noen lar seg også gjennomføre innendørs.

Store tråtraktorer, elektriske traktorer og elbiler til barn Store tråtraktorer, elektriske traktorer og elbiler til barn

Store traktorer, tråtraktorer og elbiler for barn

De fleste barn lar seg fascinere av traktorer fra de er ganske små. Dette store, ruvende kjøretøyet de kjenner fra bondegården.

Tråtraktorer, elektriske traktorer, små traktorer eller store traktorer - utvalget er stort, og valget er ditt! Eller kanskje interessen for biler er større, hva med en elbil for barn som minner om ekte biler fra verdenskjente bilmerker, eller ulike utgaver av firhjulinger, motorsykler og større kjøretøy.

Oppdag våre mest populære dukker og tilbehør til dukke Oppdag våre mest populære dukker og tilbehør til dukke

Våre tips til deg som skal arrangere barnebursdag

Skal du arrangere barnebursdag? Her finner du våre tips til leker, aktiviteter, mat, kaker, dekorasjoner og tema som kanskje kan komme godt med når du skal planlegge bursdagsselskapet.

Inspirasjon til aktiviteter for barn og voksne i påsken Inspirasjon til aktiviteter for barn og voksne i påsken

Påskeaktiviteter for små og store

Her har vi samlet våre tips og forslag slik at du kan fylle påskeegget til randen med aktiviteter, leker og opplevelser, ikke bare godteri!

Spill er for mange en aktivitet som hører hytta til, men spill som UNO, SKIP-BO, Twister, Villkatten, Scrabble, Monopol, Pictionary, Risk, Trivial Pursuit, Ticket to Ride, med flere er alle spill som man like gjerne kan spille rundt kjøkkenbordet hjemme. Spill er alltid gøy!

Våre mest populære kategorier

Her er noen av våre bestselgere

Sparkesykler
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.