Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Inspirasjon til påskeaktiviteter Inspirasjon til påskeaktiviteter

Påsken 2024 starter hos Lekekassen!

Med påsken rett rundt hjørnet er det på tide å starte planleggingen av morsomme aktiviteter man kan gjøre sammen med barna. Vi i Lekekassen kan leker, og her har vi samlet våre tips og forslag slik at du kan fylle påskeegget til randen med aktiviteter, leker og opplevelser, ikke bare godteri!

Påsken er tid for spill med hele familien

Spill er for mange en aktivitet som hører hytta til, men spill som Twister, Villkatten, Scrabble, Monopol, Pictionary, Risk, Trivial Pursuit, Ticket to Ride, Exploding Kittens, Qwixx, med flere er alle spill som man like gjerne kan spille rundt kjøkkenbordet hjemme. Spill er alltid gøy!

Ta lokket av på esken, og hent ut flere timer med morsom underholdning for hele familien.

Se våre bestselgere

Spill

Start ditt nye puslespill-prosjekt i påsken

Pusle puslespill sammen med barna er en morsom aktivitet som også trener motorikken, koordinasjon og fremmer språkutvikling. Vi har puslespill med få brikker, som er enkle å gripe og legge, for de minste barna. Og hvorfor ikke roe helt ned og starte med et større pusle-prosjekt og velge et puslespill med over 1000 brikker? Vi har også 3D puslespill – tenk så gøy å sette sammen ulike brikker og se motivet vokse foran deg i en 3D-versjon!

Våre anbefalinger til deg

Puslespill

Lag din egen påskepynt

Male påskeegg er en aktivitet som er et must i påsken, men det finnes så mange andre morsomme hobbyaktiviteter man kan gjøre dersom deler av påsken tilbringes inne. Hva med å perle din egen påskepynt, enten med strykeperler, vannperler eller andre typer perler. Fingermaling eller male med pensel da må farger, ark, lerret og pensler finnes frem. Hobbysett med piperensere, pom poms, glitter, knapper og ispinner, klarer du lage din egen påskehare?

Disse aktivitetene må du få med deg

Hobby

Start hagesesongen i påsken

Vær aktiv utendørs. Venter du på påskeharen og synes tiden går for sakte? Og kanskje du feirer påske et sted uten snø? Få tiden til å gå ved å finne frem hagespill, og lek utendørs i den friske luften. Sekkeløp eller eggeløp i hagen, erteposespill (akkurat som i Mesternes Mester), badminton, hoppetau, krokett, kubb, ringspill eller kaste på bokser. Mange morsomme spill som passer like godt for barn som for voksne.

Populære hage- og uteaktiviteter

Hagespill

Hopp deg inn i påsken!

Hagen og uteplassen er kanskje tom for snø, hvorfor ikke benytte sjansen og tjuvstart barnas uteaktiviteter ved å montere trampolinen? Pass på at du har alt du trenger av deler og tilbehør etter en lang vinter, vi har ekstradeler til våre trampoliner fra Mzone. Og trenger du en ny trampoline? Vi har komplette trampolinepakker, runde og rektangulære trampoliner, som passer til små og store barn. Og er det litt for tidlig å pakke frem trampolinen? Hva med en AirTrack, en oppblåsbar turnmatte, som lar barna hoppe, slå hjul eller gjøre flikk flakk innendørs på et stabilt og mykt underlag.

Hvilken av disse som passer best for dere?

Trampoline og AirTracks

Kjenn vinden i håret, det er vår!

Og er du så heldig å tilbringe påsken et sted med bare fortau fri for snø, hvorfor ikke finne frem sparkesykkelen? En sparkesykkel med store hjul, sparkesykkel med tre hjul til de minste, triksesparkesykkel, hjelm og tilbehør til sparkesykkelen – kjenn vinden i håret, det er vår!

Her er noen av våre mange bestselgere

Sparkesykler

Bli inspirert til påskens aktiviteter her

Våre mest populære kategorier

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.