Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sykkelhjelmer og tilbehør

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

32 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

32 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

Sikkerhet er viktig når man er ute å ferdes i fart, og man må alltid bruke hjelm når man sykler eller ruller bortover på veien med vinden i håret. I denne kategorien har vi samlet et utvalg av hjelmer i god kvalitet fra kjente merkevarer. Hjelmene kommer i ulike størrelser, former og motiver. Det kan være en fordel å måle omkretsen av hodet til barnet slik at man finner en hjelm som passer godt. Hjelmen skal sitte godt, men likevel være komfortabel å ha på hodet. Her kan du velge mellom ensfargede hjelmer og hjelmer med stilige mønster og trykk, med lys og ventilasjonshull, og med justerbare stropper og omkrets. En hjelm er viktig og sikrer barnet mot hodeskader om man er uheldig og faller av sykkelen, så velg blant våre varianter her.

Er du på jakt etter det lille ekstra til din sparkesykkel eller sykkel? Hva med å pynte med ringeklokke, lys eller dusker til håndtaket? Dekorer og sett ditt eget preg på sykkelen med et stort utvalg av tilbehør. Tilbehøret er ikke bare fint, men kan også føre til at du blir sett i mørket med lys, eller at andre trafikanter hører at du kommer når du ringer med klokken. For ekstra sikkerhet kan du bruke en sykkellås for å sikre deg at sykkelen står der du forlot den, og for ekstra personlig sikkerhet kan du bruke beskyttelse til armer og ben i tillegg til hjelmen. Å være synlig og sikker når man er ute å ferdes i fart er både stilig og kult.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.