Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Norges største lekebutikk

Vårt mål er å ha de laveste prisene på leker i Norge, og levere lynraskt til våre kunder.

  • Gratis frakt over 1000,-

  • PrisMatch - gjelder for alle varer

  • Norsk lager på hele 21.000 m2 i Grimstad

  • Lynrask levering til hele Norge

Lekekassen ble etablert i juni 2013 og har hatt en enorm vekst siden oppstarten. Allerede i 2013 ble Lekekassen kåret til "Årets nykommer" av Prisjakt.no, og siden den gang har omsetningen og antall ansatte vokst i rekordfart. I dag sender vi flere hundre tusen bestillinger i året fra vårt hovedkontor og lager i Grimstad.

I 2018 etablerte vi oss i Sverige med Toyspace.se og høsten 2021 lanserte vi også Toyspace.dk i Danmark. 

Alltid billig - hele året

Det er ingenting vi ønsker mer enn at folk skal sammenligne våre priser med våre konkurrenter. Vi jobber daglig for å ha de laveste prisene i Norge og har i tillegg PrisMatch på alle varer som en ekstra trygghet for våre kunder.

Prisforskjellene er veldig store på leker i Norge, så vi utfordrer våre kunder til å sjekke priser før de handler. Det er en grunn til at vår kundemasse vokser raskest i landet.

 

Trygg norsk netthandel

Lekekassen AS (org. nr. 835 441 652) er eid av Europris AS. Se Europris.no for mer informasjon og gode tilbud. 

  • Hurtig levering fra Grimstad

  • Rask og god kundeservice

Lekekassen og åpenhetsloven

Formålet med den norske åpenhetsloven som trådte i kraft 1. juli 2022 er at norske selskaper skal å jobbe for gode arbeidsforhold og etterlevelse av menneskerettigheter i sine leverandørkjeder.

Alle virksomheter som omfattes av loven er pålagt å utføre aktsomhetsvurderinger, og å redegjøre for disse årlig. I henhold til loven finner du våre publiseringer under.

Redegjørelse etter åpenhetsloven for 2023. 

Lekekassens lager i Grimstad Lekekassens lager i Grimstad

Jobbe i Lekekassen

Vi i Lekekassen har høye ambisjoner de kommende årene og er stadig på jakt etter nye kollegaer til teamet vårt. Ledige stillinger vil legges ut her.

Ingen ledige stillinger ute?
Fortvil ikke! Vi tar også imot åpne søknader. Dersom du ønsker å sende en åpen søknad er det fint om du inkluderer noen ord om hvem du er, hva du motiveres av og hva du ønsker å jobbe med. Legg gjerne ved en kort CV også. Åpen søknad kan sendes til jobb@lekekassen.no

Viktig angående håndtering av data
Dersom du sender en åpen søknad til adressen over samtykker du til at vi samler inn og behandler personopplysninger. Vi håndterer og lagrer kandidatdata i henhold til GDPR-reglementet.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.