Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Om Lekekassen

Billige leker på nett - lynrask levering!

Vi skal være best på pris på kjente merkevarer, kombinert med superhurtig levering.

Gratis frakt over kr. 1000. Frakt koster aldri mer enn 59,- hos Lekekassen.no, uansett hvor mye ordren din veier eller hvor du bor i Norge. Den billige frakten gjør at du kan handle alt fra julegaver til bursdagsgaver hos oss.

  • Lekekassen er Norges største leketøysbutikk på nett

  • Norsk lager på hele 14300 m2 (nytt lagerbygg i 2018, i Grimstad)

  • Du får ikke raskere levering andre steder - vi står på hodet for å gjøre våre kunder fornøyde


Historien til Lekekassen

Lekekassen ble etablert i april 2013 og er underlagt detaljisten Leif Skalleberg AS. Med 5 fysiske butikker og mer enn 70 års erfaring innenfor detaljhandel, så ønsket Leif Skalleberg AS å fortsette utvidelsen av sin forretningsvirksomhet til også å innbefatte netthandel. I 2013 ble Lekekassen kåret til "Årets nykommer" av Prisjakt.no.

Lekekassen har vært en enorm suksess og vi fortsetter stadig å ekspandere, både når det gjelder antall ansatte og antall produkter i nettbutikken. I 2017 så har Lekekassen vokst til å bli Norges største leketøysbutikk på nett, vi har bygget et nytt og moderne lager på 14300 m2 i Grimstad, og vi har utvidet sortimentet med babyleker og babyutstyr.


Det lønner seg å sammenligne priser

Det er en grunn til at vi ble kåret til "Årets nykommer" hos Prisjakt.no i 2013. Det er ingenting vi ønsker mer enn at folk sammenligner prisene til Lekekassen med våre konkurrenter. Grunnen er ganske enkel, vi vet at vi har de beste prisene i markedet og vi skal fortsette å presse prisene nedover i årene som kommer. Vi ønsker å utfordre våre nye og gamle kunder til å ta en tur innom en norsk leketøyskjede (hvem som helst) og se hvor mye du sparer på å handle hos Lekekassen. Vi vet svaret og vil dermed ønske deg velkommen som en viktig og god kunde for Lekekassen.

Vi har lekene for dere til markedets laveste priser. Vi har flere tusen artikler og jobber kontinuerlig med å øke varelager og vareutvalget. Vi er behjelpelig med personlig service og veiledning, hvis dere skulle ønske det.


Trygg norsk netthandel

  • Hurtig levering

  • Norsk netthandel med norsk support

  • Vi sender pakker til hele Norge, med unntak av Svalbard og Jan Mayen

  • Betaling med kort, faktura eller PayPal

Vi lover at vi skal levere varene så raskt vi kan. Bestiller du innen kl. 12 på en hverdag, sender vi varene samme dag under normale omstendigheter. De fleste av våre kunder får dermed varene levert innen 1-3 dager fra bestillingen ble gjort.


Kontakt oss

Ta kontakt med oss på support@lekekassen.no, eller vår supporttelefon 48 88 75 00 (hverdager 10.00-15.00) hvis du har spørsmål.

Copyright © 2019 Lekekassen. All rights reserved.