Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Babyleker

Produkter 1-50 av 694

Page
per side
Sett synkende rekkefølge
 1. BRIO Rullespeil
  BRIO Rullespeil
  kr 197,- Kampanjepris kr 127,-
 2. Bkids senso 3-i-1 Discovery Car - aktivitetsleke 005216
  Bkids senso 3-i-1 Discovery Car - aktivitetsleke
  kr 673,- Kampanjepris kr 545,-
 3. Bkids Giraffe's fun station - aktivitetsleke
  Bkids Giraffe's fun station - aktivitetsleke
  kr 586,- Kampanjepris kr 483,-
 4. Fisher-Price aktivitetsleke
  Fisher-Price lekevegg
  kr 523,- Kampanjepris kr 334,-

Produkter 1-50 av 694

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg. Med sterke, klare farger, forskjellige materialer og teksturer, lyder, lys og former er babyleker ment å bidra i barnets utvikling. Babyrangler og biteringer for de aller minste barna, klassiske treleker av høy kvalitet, kosebamser og kosekluter i myke materialer, babygym og leketepper som oppmuntrer til lek og utvikling, babyutstyr til spise og drikke spesielt tilpasset barnets utvikling, stableleker, puttebokser og lær å gå-vogner som utvikler barnets koordinasjon og motorikk.

Utvalget av leker til babyer og småbarn er enormt, valgene er mange, men klassiske og solide babyleker av høy kvalitet fra kjente merkevarer vil alltid være en sikker vinner. Vi vet at når du kjøper babyleker og babyutstyr til ditt barn er kun det beste godt nok!

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Copyright © 2018 Lekekassen. All rights reserved.