Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Reise og fritid

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Nyhet
Pris
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-52 av 191

Sett synkende rekkefølge
Page
per side

Andre er også interessert i:

Om det er tid for skole og barnehage, eller ferie og overnattinger, så finner du det du trenger her. Barna elsker å pakke sekken med stilig nødvendig utstyr som pennal, matboks og drikkeflaske med favorittmotivet til skoledagen eller barnehagen. De elsker også å pakke sin egen koffert eller bag med klær, leker og kosedyr når de skal på tur. Her finner du et stort utvalg av skolesaker og -utstyr, samt sekker, bagger og trillekofferter til barn. Vi har skolesekker, barnehagesekker, barnekofferter, trillekofferter og bagger, lommebøker, pennal, matbokser og drikkeflasker fra kjente merkevarer, og med mange fine motiv av karakterer fra TV og film. La barna pakke sin egen bagasje når de skal på feire eller på skolen - det er alltid gøy!

I sekken er det god plass til matboksen og drikkeflasken slik at du er klar for din neste utflukt, eller en dag i barnehagen eller på skolen. Finn frem pennalhuset når leksene står for tur, enten du trenger fargeblyanter, viskelær eller linjal. Til en regnværsdag er det alltid greit med en paraply, og en lommelykt kan være kjekt å ha når mørket senker seg, og her kan du finne begge deler.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.