Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Treleker

Produkter 1-52 av 442

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 442

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk. Det er en grunn til at klassiske leker aldri går av moten, de appellerer til både barn og voksne. Trelekene tåler mye lek og barna elsker dem. Her har vi samlet leker i tre som lekekjøkken, lekemat i tre, pedagogiske spill og byggesett i tre, kulebaner i tre, leker i tre til de minste barna, togbaner og togsett i tre. Se gjennom vårt utvalg av koselige treleker, som også utfordrer barnet i rollelek, og er med på å utvikle barnets fantasi og motoriske ferdigheter.

Treleker fra kjente merker, produsert i materialer av svært høy kvalitet, i farger og former som appellerer til barnet. Kjøp solide, klassiske leker i tre av høy kvalitet, og treleker i solide materialer som vil vare og gi glede i generasjoner.

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.