Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Treleker

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Nyhet
Pris
Serie
Merke
Alder
Karakter

Produkter 1-52 av 360

Sett synkende rekkefølge
Page
per side

Andre er også interessert i:

Togbaner i tre, lekekjøkken og lekemat i tre, pedagogiske treleker.

Treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk. Det er en grunn til at klassiske leker aldri går av moten, de appellerer til både barn og voksne. Trelekene tåler mye lek og barna elsker dem. Her har vi samlet leker i tre som lekekjøkken, lekemat i tre, pedagogiske spill og byggesett i tre, kulebaner i tre, leker i tre til de minste barna, togbaner og togsett i tre, og uteleker og aktiviteter i tre. Se gjennom vårt utvalg av koselige treleker, som også utfordrer barnet i rollelek, og er med på å utvikle barnets fantasi og motoriske ferdigheter.

Treleker fra kjente merker, produsert i materialer av svært høy kvalitet, i farger og former som appellerer til barnet. Kjøp solide, klassiske leker i tre av høy kvalitet, og treleker i solide materialer som vil vare og gi glede i generasjoner.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.