Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bilbaner

Produkter 1-52 av 72

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 72

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

La barna ha den ultimate bilkjørings-opplevelsen hjemme på barnerommet eller i stuen. Kjør i full fart, konkurrere med venner og familie - hvem fullfører racet på kortest mulig tid? Bygg bilbanen med svinger, looper, rundetellere, kjør bilen med fjernkontroll, dra bilen bakover og se hvor fort den kjører eller sett hindre i veien og gjør kjøringen ekstra spennende.

Velg mellom klassiske bilbaner, bilbaner som kan bygges ut, bilbaner i tre, fjernstyrte bilbaner, selvlysende bilbaner, elektriske biler fra kjente merkevarer, bilbaner uten batterier som er enkle for de minste å leke med, bilbaner til småbiler med uendelige utbyggingsmuligheter eller bilbaner med karakterer fra barne-TV og film. Lek med bilbaner er neste like gøy for voksne som for barn!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.