Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Carrera GO!!! Sonic Bilbane med hopp og to biler - Sonic og Shadow

-17%

Carrera RC-leker - radiostyrte biler, bilbaner og kjøretøy

Bilbaner, biler og alt som kan knyttes til RC biler, fjernstyrte bilbaner, helikoptre, quadcopters - opplev spenning med ekte bilkjøring i ditt eget hjem. Carrera gir barna spennende lek, som krever ferdigheter som håndterer fart og raske avgjørelser. Bilene fra Carrera er underlagt de samme fysiske lovene som racerbiler og sportsbiler av full størrelse. Det er ingen øvre aldersgrense for lek med Carrera bilbaner og biler, Carrera har samlet mennesker på tvers av generasjoner i flere tiår.

Generasjoner med foreldre og barn elsker fortsatt konkurranse med høyt press og spennende kjøring. Utallige produktinnovasjoner og nyutvikling sikrer at hvert Carrera-løp blir en minneverdig anledning. 

Kampanjepris 484,- Vår lavpris: 584,-
17%
Du sparer: 100,-
På lager
SKU
06233-43
   

En kan vinne racet mellom Sonic og Shadow, hvem vil det bli? Fans av det blå pinnsvinet kan la sine høyhastighetsdrømmer gå i oppfyllelse på den 4,3 meter lange batteridrevne banen fra Carrera GO. Sonic i sin Speed Star suser avgårde fra start i knallhard konkurranse mot Shadow i sin Dark Reaper. Unge racingsjåfører kan regulere hastigheten til de to bilene ved hjelp av de håndholdte kontrollerne som følger med.

Biler og bilbanedeler kan kombineres med andre Carrera GO!!! bilbaner i 1:43 skala.

Inneholder:

  • Bilbane
  • Sonic-bil
  • Shadow-bil
  • 2 kontroller

Detaljer:

  • Mål: 147 x 120 cm
  • Kjørelengde: 4,3 meter
  • Målestokk: 1:43 skala
  • Alder: fra 5 år

MERK! Transformator følger ikke med, men bilbanen kan gjøres elektrisk om denne anvendes (kjøpes separat).

Produktdetaljer
Modell20063520
EAN4007486635203
MerkeCarrera
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.