Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Basseng og bassengutstyr

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Nyhet
Pris
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 103

Sett synkende rekkefølge
Page
per side

Andre er også interessert i:

Vårt store utvalg av basseng - Alle basseng!

Oppblåsbare basseng, rammebasseng, babybasseng, store basseng, små basseng, basseng med filterpumper, barnebasseng, familiebasseng, vannpalass. Hva er vel mer gøy enn å leke med vann på varme sommerdager? Og med et basseng kan man avkjøle seg hjemme i sin egen hage eller på verandaen. Det å oppmuntre barn til lek utendørs er sjelden enklere enn når det også innebærer lek med vann. Gi barna tilgang til uteleker, badeleker, basseng og vann, og du gir dem timevis med morsom, aktiv lek i sommervarmen. Og for et barn er ikke temperaturen så viktig, det er sjelden for kaldt for å bade! Vi har basseng til barn, plaskebasseng til de minste barna, oppblåsbare basseng, basseng til barn, basseng med plass til voksne og større svømmebasseng der barna kan øve på svømmeferdighetene sine.

Vi har utvalget av basseng fra kjente leverandører som dekker ditt behov. Husk også å se vårt store utvalg av bassengutstyr og tilbehør til basseng, filterpumper, varmeelement, underlagsmatter, overtrekk og renseutstyr! Les mer om våre basseng, bassengutstyr og badeleker.

Basseng og badeleker er morsomme tilskudd og utvidelser til hagen, og en fin måte å bruke uteområdet når solen varmer. Når temperaturen stiger er det få ting som er bedre enn å ha et plaskebasseng, oppblåsbart basseng eller badebasseng i hagen eller på verandaen, og fylle dette med oppblåsbare badeleker og svømmeutstyr. Her finner du store basseng med plass til hele familien eller vennegjengen, eller små plaskebasseng for de minste barna. Vi har alt du trenger for late, varme sommerdager i solen!

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.