Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Rollelek

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Merke
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-40 av 210

Page
per side

Andre er også interessert i:

La barna leke politi, doktor, butikk, kokk, håndverker og mye mer.

Barn elsker å herme etter de voksne, og i denne kategorien finner du utstyr for utkledning, oppgaver og arbeid som gjør at barna kan gå inn i andre roller enn dem selv. La dem finne frem handlevognen for en tur på butikken, stetoskop og febermåler og late som de er en doktor, finn frem politiuniformen eller la dem bruke nattkikkerten som en spion. Innta kjøkkenet, disk opp med de lekreste retter, kanskje du blir invitert med, men hjelpe dem med å huske og rydde opp etter seg. Og kanskje er det noe som må fikses? Ta frem verktøybenken, hammer og drill, la dem vise at de er klare for neste oppdrag. Her finner barna alt de trenger for å leke med kjøkken og mat, verktøy, politi og spionlek, leke butikk, doktor eller veterinær.

La barna leke ut og gjenskape situasjoner de kjenner fra hverdagen eller hjemmet, og med lekekjøkken, lekemat, verktøy, butikkleker, husholdningsartikler kan de late som at de er voksne.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.