Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Rollelek

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Merke
Alder
Interesse

Rollelek er viktig for barns utvikling, og her finner du leker, utkledning og tilbehør for barn som vil leke butikk, politi, kokk, håndverker, doktor og mye mer.

Rollelek for barn Rollelek for barn

Produkter 1-40 av 176

Page
per side

Andre er også interessert i:

La barna leke politi, doktor, butikk, kokk, håndverker og mye mer.

Barn elsker å herme etter de voksne, og i denne kategorien finner du utstyr for utkledning, oppgaver og arbeid som gjør at barna kan gå inn i andre roller enn dem selv. La dem finne frem handlevognen for en tur på butikken, stetoskop og febermåler og late som de er en doktor, finn frem politiuniformen eller la dem bruke nattkikkerten som en spion. Innta kjøkkenet, disk opp med de lekreste retter, kanskje du blir invitert med, men hjelpe dem med å huske og rydde opp etter seg. Og kanskje er det noe som må fikses? Ta frem verktøybenken, hammer og drill, la dem vise at de er klare for neste oppdrag. Her finner barna alt de trenger for å leke med kjøkken og mat, verktøy, politi og spionlek, leke butikk, doktor eller veterinær.

La barna leke ut og gjenskape situasjoner de kjenner fra hverdagen eller hjemmet, og med lekekjøkken, lekemat, verktøy, butikkleker, husholdningsartikler kan de late som at de er voksne.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.