Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Rollelek

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Serie
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 247

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 247

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Andre er også interessert i:

Barn elsker å herme etter voksne, og i denne kategorien finner du utstyr for utkledning, oppgaver og arbeid som gjør at barna kan gå inn i andre roller enn dem selv. Tar du med deg handlevognen for en tur på butikken, finner du frem stetoskop og febermåler som en doktor, tar du på deg politiuniformen eller bruker du nattkikkerten som en spion. Innta kjøkkenet, disk opp med de lekreste retter, men husk å rydde opp. Og kanskje er det noe som må fikses? Ta frem verktøybenken, hammer og drill, du er klar for neste oppdrag. Her finner barna alt de trenger for å leke med kjøkken og mat, verktøy, politi og spionlek, leke butikk, doktor eller veterinær. 

La barna leke ut og gjenskape situasjoner de kjenner fra hverdagen eller hjemmet, og med lekekjøkken, lekemat, verktøy, butikkleker, husholdningsartikler kan de late som at de er voksne.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.