Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Personvern hos Lekekassen

Personvern er viktig for Lekekassen og vi følger de til enhver tid gjeldene regler for behandling av personopplysninger gitt i personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR). Formålet med følgende informasjon er å gi deg som kunde en oversikt over hvilken informasjon som samles og hva den brukes til.

Hvilken informasjon samles inn

Vi samler inn e-post, IP-adresse, navn, adresse og telefonnummer for å kunne levere varene og for å kunne kontakte deg dersom det trengs i forbindelse med din ordre. Vi lagrer ikke kortinformasjon i nettbutikken. Håndtering av personopplysninger i forbindelse med betaling gjøres av våre partnere på betaling, Arvato (faktura), PayEx (kortbetaling) og PayPal. Du kan finner mer informasjon om håndteringen på respektive betalingsleverandørenes nettsider.

Vi samler også inn kjøpshistorikk fra Lekekassen basert på din e-post og informasjon om bruk av nettbutikken gjennom informasjonskapsler. Du kan lese mer om hvilke informasjonskapsler vi benytter her.

Hvordan brukes informasjonen som samles inn

Vi bruker informasjonen som samles for å kunne sende deg varene som er bestilt, og kontakte deg dersom det er nødvendig. Opplysninger om bruk av nettbutikken og tidligere kjøpshistorikk benyttes til å vise deg relaterte produkter eller målrettet markedsføring på e-post (dersom du har bedt om dette) eller andre kanaler som sosiale medier og Google. Informasjon om bruk av nettbutikken brukes også for trafikkestimering. Informasjon som samles inn om bruk av nettsiden er anonymisert.

Tredjepart

Lekekassen selger ikke personopplysninger videre til tredjepart. Informasjonen blir heller ikke byttet eller videreformidlet til tredjepart. Relevante opplysninger for å kunne gjennomføre handelen deles med betalingspartner og transportør.

Sletting av informasjon

Du kan selv se og administrere din informasjon som er samlet under min konto. Ordreinformasjon kan ikke slettes da vi er pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring og eventuell garanti og returhåndtering. Kundekontoen kan derimot slettes om det er ønskelig ved å kontakte kundeservice.

Du kan trekke ditt samtykke til å behandle personopplysninger i forbindelse med målrettet markedsføring. Det gjøres enklest ved å følge avmeldingslinken i bunnen av hvert nyhetsbrev. Du kan også kontakte kundeservice som kan melde deg av.

 

Lekekassen, ved daglig leder, er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger.

Copyright © 2018 Lekekassen. All rights reserved.