Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sand- og vannleker

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Merke
Alder

Produkter 1-40 av 274

Page
per side

Andre er også interessert i:

Vannleker, badeleker, svømmeutstyr, strandleker, sandkasseleker.

Vår, sommer, sol og utelek. Sommeren er tiden hvor barna kan leke utendørs i timevis; i sandkassen, i hagene eller på stranden. Lek er ikke bare morsomt, det er også en fin måte å knytte bånd på tvers av alder, interesser og kjønn. Lek ute gir også mye nyttig læring og ny kunnskap. Med ulike sandleker og vannleker til bruk på både stranden og i hagen som sandkasseleker, bøtte og spade, oppblåsbare badeleker, svømmeutstyr og SUP-brett, og mye mer er barnas leker til utendørsbruk i boks, enten den tilbringes på land eller i vannet.

Alle barn elsker vann, og hva minner mer om sommer og sol enn lek på stranden, i bassenget eller badeland. Vi har badeleker, oppblåsbare leker, svømmeutstyr, UV-beskyttelse og strandleker, - alt du trenger til ditt barn for morsom sommerlek. Ta med deg badeleker og svømmeutstyr til stranden, oppblåsbare badedyr med god plass, svømmeutstyr som holder deg flytende eller lar deg utforske en verden under vann. Hva med å ta med deg et oppblåsbart SUP-brett og legg ut på en rolig tur på paddle brettet? Vi har sommerleker til barn (og voksne) for morsom lek utendørs!

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.