Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Blastere, lekepistoler og vannpistoler

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Merke
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-40 av 46

Page
per side

Blastere, skumpiler, lekepistoler, vannpistoler og vannballonger.

Trefninger med myke skumpiler eller skarpe vannstråler kan være en av de morsomste måtene å tilbringe en ettermiddag sammen med venner. Og mange voksne synes også dette er gøy, der lek og konkurranse om å treffe flest av sine motstandere, knytter sammen på tvers av alder.

Ingenting slår en real kamp med blasterne, når det kommer til morsom leketid både innendørs og utendørs. Blasterne med skumpiler er trygge og leke med, og er et kjærkomment alternativ til skjerm og gaming. Enten barna er klare for en kamp i det fri, eller øver på å skyte, finner du både blasterne, skumpilene og tilbehøret du trenger for å gjøre begge deler her. Lek med skumpiler og lekegevær kan gjøres både innendørs og utendørs, men velger du å la barna gjøre det inne kan det være fint å rydde vekk ting man er redd for, mye kan skje i kampens hete! Utvid leken med blink, målskive og ekstra piler, og selv om pilene er myke er det viktig å huske og bruke beskyttelsesutstyr som briller, maske og vest.

Pump opp vanngeværet og la barna gjøre seg klare for en skikkelig vannkrig. Lek med vann er alltid gøy, spesielt på varme sommerdager, en vannkrig er en morsom aktivitet for barna og for de voksne. Spyl ned motstandere, sikre mot motangrep, her er det viktig med nok vannstasjoner og vannpistoler som fylles raskt. Gjør klar for kamp med vannballonger, sikre et lager med forhåndsfylte ballonger, og se barna løpe rundt i hagen sammen med vennene sine, mens de søker dekning, samtidig som de forsøker å dynke sine motstandere.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.