Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Skeet skuddskive-kaster med lys og lyd - 5 skiver i skum inkludert

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 465,-
På lager
SKU
02212-32
   

Tren opp reaksjonsevnen din med NERF Skeet Shot skivekaster med LED-lys og lydeffekter.

Bli en bedre Nerf-spiller med Nerf Elite Skeet skuddskive-maskin, hvor du kan trene på reaksjonsevnen din. Maskinen kan brukes både inne og ute ved å velge hvilken modus maskinen skal ha. Du kan også selv velge hvor høyt skivene skal gå og hvor de skal komme, om de skal komme på siden, rett opp eller tilfeldig.

Skuddskive-kasteren kan brukes både inne og ute. På maskinen er det en LCD-skjerm hvor du kan se hvilket modus du har valgt. Du kan også velge om du vil spille alene eller med to personer. For å gjøre treningnen enda mer spennende kommer maskinen med lydeffekter. Det følger med 5 skum-skiver og maskinen fungerer med all NERF dartpiler og ammo. 

Inneholder: 

  • Nerf Elite Skeet Skuddskive-kaster
  • 5 skiver 

Detaljer: 

  • Mål: 30,48 x 22,86 x 10,16 cm
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellNER0289
EAN191726402879
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.