Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Puslespill

Produkter 1-52 av 418

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 418

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Puslespill er en livslang aktivitet som passer like godt for barn som for voksne. Puslespill lar barn øve på finmotorikken og øve øyehåndkoordinasjon, og virker som hjernetrim for voksne. Alt fra barnets første puslespill med få brikker, til puslespill med over 2000 brikker til voksne bidrar til at både fantasien og hjerneaktiviteten øker.

Puslespillene går fra de enkleste med få bokstaver eller tall, til puslespill med få, men store brikker. For de voksne vil puslespill med ulike motiver, landskap og landemerker med mange små brikker være noe som faller i smak, og holder hendene og tankene i gang.

Her finner du et stort utvalg av puslespill til barn i alle aldre. Vi har gulvpuslepill, knottepuslespill, 3-i-1 puslespill, store puslespill og små puslespill. Puslespillene er av høy kvalitet fra kjente merkevarer som virkelig kan puslespill. 

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.