Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Puslespill

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Serie
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 436

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 436

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Andre er også interessert i:

Puslespill er en livslang aktivitet som passer like godt for barn som for voksne. Pusling med brikker lar barn øve på finmotorikken og øve øyehåndkoordinasjon, og virker som hjernetrim for voksne. Alt fra barnets første puslespill med få brikker, til dem med over 2000 brikker til voksne bidrar til at både fantasien og hjerneaktiviteten øker.

Puslespillene går fra de enkleste med få bokstaver eller tall, til dem med få, men store brikker. For de voksne vil det å pusle ulike motiver, landskap og landemerker med mange små brikker være noe som faller i smak, og som holder hendene og tankene i gang.

Her finner du et stort utvalg av puslespill til barn i alle aldre og til voksne, med brikker av høy kvalitet fra kjente merkevarer som virkelig kan puslespill. Legg ned en og en brikke og se hvordan motivet vokser frem foran deg mens du oppdager nye, unike og flotte detaljer i bildet du skaper. Og pusler du samme motiv flere ganger vil du oppdage nye detaljer hver gang!

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.