Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Byggesett og konstruksjonsleker

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Merke
Alder

Sjekk vårt utvalg av byggesett, byggeklosser, kulebaner og magnetiske byggesett. Vi har byggesett og klosser for de minste og for de litt eldre barna.

Byggesett og konstruksjonsleker Byggesett og konstruksjonsleker

Produkter 1-40 av 148

Page
per side

Andre er også interessert i:

Byggesett, byggeklosser, magnetiske byggesett og kulebaner

Gjennom lek med byggesett og konstruksjonssett øver barn opp flere ferdigheter - de lærer å sortere og se mønstre, samtidig som de får en forståelse for omgivelsene. Byggesettene lar barna være kreative, mens de samtidig styrker sine motoriske ferdigheter. I denne kategorien har vi samlet flere typer med morsomme bygge- og konstruksjonssett som barna kan bygge og sette sammen.

Byggesettene og konstruksjonslekene dekker stort og varierer fra byggesett i tre til byggesett i metall, og byggesett som settes sammen med hjelp av magneter til byggesett som består av et stort antall plastklosser. Felles for alle byggesettene er at de gir et stort antall muligheter og uendelig med leketid. Her vil du finne byggesett hvor man kan leke videre med sluttresultatet, og byggesett hvor selve bygginga står i fokus og man kan utforske ulike byggemåter og sammensetninger av de samme delene. Bygg en figur, en togbane, et kjøretøy, et høyt tårn av klosser, magnetiske konstruksjoner eller morsomme kulebaner. Utvalget er stort, og mulighetene større!

Hos oss finner du et stort utvalg byggesett fra noen av verdens mest kjente merkevarer innen byggesett, byggeklosser og konstruksjonsleker.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.