Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hape Quadrilla Race to the Finish - kulebane i tre - 58 deler

Hape pedagogiske treleker, kulebaner, lekemat og musikkleker

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Fra Hape finner man pedagogiske treleker, musikkleker i tre, kulebaner og lekemat i tre. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 394,-
Utsolgt
SKU
06183-72

Bygg din egen kulebane med denne Hape Quadrilla Race to the Finish-kulebanesettet, og se om kulene kan finne veien gjennom banen. Denne lille kulebanen i tre fra Hape inneholder 58 deler som du kan brygge din egen bane med, inkludert en vindmølle og en virvel-sjakt. En Quadrilla-bane består av klosser, skinner og annet tilbehør som gjør at kulene renner av seg selv. Du bygger banen og lar kulene renne gjennom de fargerike klossene, der alle har ulike funksjoner.

Med utgangspunkt i barnets alder bestemmer man selv hvor mange nivåer man vil bygge og hvor avansert man ønsker å sette det opp. Det følger med instruksjoner for ulike måter å bygge på. Settet kan også kombineres med andre Hape Quadrilla sett om ønskelig (kjøpes separat).

Inneholder:

  • Hape Quadrilla Race to the Finish kulebane på 58 deler

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år

Merk: Kan kombineres med andre Hape Quadrilla kulebaner, kjøpes separat.

Produktdetaljer
ModellE6021
EAN6943478021099
MerkeHape
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.