Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Magical Magnet magnetiske byggeklosser og hjul - 46 deler

-24%

Vær kreativ med magnetiske byggesett og deler fra Magical Magnet

De magnetiske byggesettene fra Magical Magnet oppmuntrer barna til kreativ byggelek med fargerike, magnetiske former og byggeklosser. Barna skaper sine egne, kreative byggverk og kreasjoner med magnetene. Lek og bygging med magnetiske byggeklosser oppmuntrer til kreativ lek, den utfordrer barnets koordinasjon, fargegjenkjennelse og gir mange timer med morsom og utviklende lek.

Kampanjepris 210,- Vår lavpris: 277,-
24%
Du sparer: 67,-
På lager
SKU
22218
   

Magical Magnet byggesettet med 46 deler i alle regnbuens farger lar deg bygge spennende biler takket være de medfølgende hjulene. Dette er et morsomt byggesett hvor alle delene er magnetiske og lar deg skape unike konstruksjoner.

Dette lekesettet er ikke bare er morsomt å leke med, men oppmuntrer samtidig til kreativ lek, og farge- og formgjenkjenning, samtidig som at det gir økt logisk tenking. Mulighetene med Magical Magnet er uendelige og i dette magnetsettet får du 46 magneter med ulike former og farge.

Inneholder:

  • 46 Magical Magnet byggeklosser og hjul

Detaljer:

  • Antall deler: 46
  • Materiale: ABS-plast
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellA2788-7046
EAN7040698700502
MerkeMagical Magnet
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.