Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Magical Magnet lekesett - 87 deler - magnetisk byggesett

-30%

Vær kreativ med magnetiske byggesett og deler fra Magical Magnet

De magnetiske byggesettene fra Magical Magnet oppmuntrer barna til kreativ byggelek med fargerike, magnetiske former og byggeklosser. Barna skaper sine egne, kreative byggverk og kreasjoner med magnetene. Lek og bygging med magnetiske byggeklosser oppmuntrer til kreativ lek, den utfordrer barnets koordinasjon, fargegjenkjennelse og gir mange timer med morsom og utviklende lek.

Kampanjepris 417,90 Vår lavpris: 597,-
30%
Du sparer: 179,10
Utsolgt
SKU
08192-15

Lag mange forskjellige fargerike figurer med disse magnetiske lekesettene fra Magical Magnet! Dette er et kreativitetsett som forbedrer den intellektuelle utviklingen og motiverer til kreativ tenking. Magnetiske byggeleker blir stadig mer populære i skolen, SFO/AKS og barnehager, siden de oppfordrer barna til å utfolde sine egne kreative ideer. Det er faktisk ingen grense for hva barnet kan bygge med disse 87 delene, og er det er timesvis med kreativ lek i vente.

Inneholder:

  • 87 ulike deler

Detaljer:

  • Alder: fra ca. 4- 8 år
Produktdetaljer
ModellA2788-78003
EAN7040698713748
MerkeMagical Magnet
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.