Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Runde og rektangulære trampoliner

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Merke
Alder

Se våre komplette trampolinepakker og velg mellom rund eller rektangulær trampoline. Vi har også et bredt utvalg av tilleggsutstyr som stige, sikkerhetsnett og ekstra fjær. 

Trampoliner Trampoliner

Produkter 1-40 av 53

Page
per side

Andre er også interessert i:

Komplette trampolinepakker med rund eller rektangulær trampoline.

Trampoliner er morsomme uteleker av beste kvalitet til lave priser!

Loven om tyngdekraften er klar til å bli utfordret, og med våre runde og rektangulære trampoliner fra Mzone, Xtreme Pro Edition og Pro Edition trampolinepakker, gjør du akkurat det. Trampoliner og hopping bidrar til å utvikle barnets koordinasjon, balanse og motorikk, hoppingen oppfordrer barna til aktiv lek, og gir hele familien uendelige timer med morsom utelek.

Trampolinepakken kommer komplett med Lantern style sikkerhetsnett med YKK-glidelås, forsterket hoppeduk, ekstra solide fjærer og forsterket padding som beskytter barnet fra å falle mellom fjærene. Dette gir noen av de tryggeste og mest solide trampolinene i markedet, uten at det går på bekostning av spretten.

Og skulle du trenge tilleggsutstyr til din trampoline har vi et bredt utvalg av trampolinestiger, trampolinefjærer, sikkerhetsnett til trampoline, hoppeduker til trampoline, og trampoline beskyttelsesringer spesielt tilpasset våre Mzone trampoliner og trampolinepakker. Her hjelper vi deg når du skal kjøpe trampoline

Trenger du nye deler til din trampoline, men ikke finner disse på lekekassen.no, så ta kontakt med oss på e-post support@lekekassen.no, oppgi ditt ordrenummer, bilde eller navn på delen(e) som du finner i bruksanvisningen, også hjelper vi deg med dette.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.