Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Mzone Pro Edition stige - passer til Mzone Pro Edition trampoline 3,66 m - 4,27 m

Mzone trampoliner, AirTracks, akematter og fotballmål

Med trampoliner, AirTracks og akematter finner man uteleker for ulike sesonger, og noen leker som kan brukes både ute og inne, hele året. Mzone trampolinen har ekstra kraftige fjærer for god og jevn sprett. Stålkonstruksjonen på Mzone trampoline er forsterket slik at den tåler langt mer enn en "billig-trampoline". Trampolinehopping er like morsom lek (eller trening) for både barn og voksne. Mzone AirTrack er en oppblåsbar, myk turnmatte som når den fylles med luft er helt perfekt for å gjøre turnøvelser og annen spretten aktivitet. AirTrack matten kan brukes innendørs, utendørs og på vann. AirTrack matten egner seg godt som treningsmatte for turnere, cheerleadere, til tumbling, kampsport og lignende, eller bare som en morsom aktivitet for spretne barn. Mzone akematten er den morsomme akematten som lar deg suse nedover bakken. Akematten er enkelt å frakte opp bakken, og gir ekstra god fart på nedfarten. 

Vår lavpris: 194,-
På lager
SKU
03192-7
   

Stabil stige med 2 trinn som gjør det enklere å komme på og av trampolinen. Stigen passer til trampoliner med en ramme på ca. 89 cm høy. Stigen er lett å ta av og på etter behov.

Denne stigen passer til våre trampoliner fra Pro Edition og Xtreme Pro Edition seriene med rammehøyde på 89 cm.

  • Mzone Pro Edition stige med 2 trinn
  • Passer til Pro Edition og Xtreme Pro Edition med rammehøyde: 89 cm
    • MNFT366
    • MNFT427
    • MNHFT427
Produktdetaljer
ModellML667
EAN7040698711423
MerkeMzone
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.