Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dukker og tilbehør

Produkter 1-52 av 878

Page
per side
Sett synkende rekkefølge
 1. Barbie Dream Camper lekesett FBR34 campingbil bobil
  Barbie Dream Camper lekesett
  Vår lavpris: 1387,-
 2. BABY Born bilsete 824313
  BABY Born bilsete til dukker
  Vår lavpris: 274,-
 3. Steffi love City Scooter
  Steffi LOVE City Scooter
  Vår lavpris: 242,-
 4. lisse dukkesett med bilstol og tilbehør
  Lissi dukkesett dukke 38 cm, dukkestol, stelleveske og tilbehør
  38%
  Kampanjepris 225,- Vår lavpris: 364,- Du sparer: 139.-

Produkter 1-52 av 878

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Barn elsker å leke med dukker! Lek med dukker, dukkehus, dukkevogner, dukkeklær og tilbehør til dukker oppmuntrer til rollelek, og kan gi mange timer med morsom lek. Om det er en filledukke, babydukke, prinsessedukke, myk dukke, dukke fra TV og film, dukker med mye tilbehør - alle har en ting til felles - inntrykket og opplevelsen vil barnet bære med seg resten av livet.

Babydukkene vil sammen med dukkevogner, dukkesenger, dukkestoler, flasker og klær gi barna en opplevelse av situasjoner de kjenner fra sin egen hverdag. Dukkehus med dukkemøbler, små dukker, store dukker, lar barnet gjenskape situasjoner og roller, innrede rom og etasjer. Dukkevognen gir barnet muligheten til å ta med seg dukken på tur, en tur ute, i stuen eller på verandaen - vognene til dukkene passer til alt.

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.