Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Store dukker og tilbehør 31cm+

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Serie
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-52 av 197

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 197

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Det finnes uendelig mange dukker å velge mellom, og her finner du de større dukkevariantene med det du kan tenke deg av utstyr og dukkeklær til morsom rollelek. Disse større babydukkene kommer i forskjellige størrelser og med ulike funksjoner hvor noen av dukkene kan tisse mens andre dukker kan snakke, og flere dukker har hår som du kan style og stelle. Kanskje finner du din nye favoritt blant vårt store utvalg?

Lær barnet omsorg ved å gi de sin egen lille babydukke de får ansvaret for. Mat dukken, skift bleie, skift klær og trill en tur – babydukkene byr på timevis med autentisk og realistisk rollelek til barna. Akkurat som en ekte baby trenger de store dukkene klær og tilbehør, og vi har mye du kan velge mellom. Her kan du finne mye pent dukketøy, smarte dukkestoler og behagelige dukkesenger, bilstoler og sykkelsete til dukker, stellebager og mye mer. Her er det mye å velge mellom, og du finner helt sikkert det perfekte tilbehøret til din dukke her.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.