Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dukker 8 til 80 cm, dukkeklær, tilbehør

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Merke
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-40 av 376

Page
per side

Dukker 8 til 80 cm, med møbler, tilbehør og dukkeklær som passer til.

Hos oss finner du et stort utvalg av dukker og dukketilbehør fra kjente merkevarer som byr på timevis med lek og moro for barna. Velg mellom dukker i mange ulike størrelser og dukker med flere ulike funksjoner. I denne kategorien finner du både naturtro babydukker i tillegg til mindre dukker til kreativ lek på lekerommet for barn i alle aldre. Finn en myk og kosete dukke til de aller minste, eller en interaktiv dukke for de eldre barna.

Vi har naturtro og realistiske babydukker som passer perfekt til rolle- og omsorgslek. Flere av disse dukkene er i tillegg interaktive og kan både mates, gå på do og snakke, noe som tilfører det lille ekstra til leken. Disse dukkene kan lære barna omsorg og gi en ansvarsfølelse for sin egen lille dukkebaby.

I tillegg kan du også finne litt mindre dukker som du kan leke med i dukkehus som du selv kan innrede og style. Kanskje du heller ønsker minidukker som du både kan stille ut og leke med? Dukkeutvalget er stort, og du vil alltid kunne finne noe spennende her, enten du ønsker en enkeltstående dukke eller et konkret tilbehør, eller et helt lekesett som inneholder både dukker og tilbehør.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.