Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Julekalendere

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Merke
Alder

20 produkter

per side

Populære julekalendere med byggesett, figurer, dukker, byttekort eller bøker.

Den siste tiden frem mot jul kan oppleves som lang, spesielt for de minste, kort ned ventetiden med små overraskelser frem mot den store dagen. Med en julekalender kan barna telle ned dagene mens de åpner lukene i kalenderen og finner små gaver fra sin favoritt TV-serie, samler sine favorittdyr og tilbehør, setter sammen små byggesett med klosser og minifigurer, utvider samlingen av lekebiler eller kler opp dukkene sine i nye klær og tilbehør. Eller kanskje Rampenissen flytter inn i år, og tar med seg mange morsomme sprell og rampestreker som underholder og gleder barna?

Pakkekalender som julekalenderen er også populært blant barna. Pakk inn 24 små gaver til hvert av barna eller la barn i samme familie bytte på å åpne. Med vårt "3 for 2" tilbud har du muligheten for å velge tre favoritter, betale for to og vi spanderer den billigste. Et annet tips er å sjekke ut vår Outlet, her finner du også mange gode kupp, som skapt for pakkekalenderen!

Kjøp adventskalenderen som gjør ventetiden ekstra spesiell og som bygger forventningene til den store dagen. Se vårt store utvalg av julekalendere og adventskalendere til ditt barn, og her kan du lese mer om årets julekalendere! Vi har samlet alle våre populære julekalendere på ett sted!

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.