Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Musikk og disco

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Merke
Alder

33 produkter

per side

Andre er også interessert i:

Discolys, høyttalere, mikrofoner og instrumenter for barn

Barna elsker lek med musikk og sang. Introduser dem for musikkens verden, og la dem spille gitar, keyboard eller trommer. Det er morsomt å spille alene og sammen med andre. Med en høyttaler kan barnet spille favorittmusikken sin, enten i stuen eller på rommet sitt, og synge med. Inviter til discofest, og ta den helt ut med dicokule og discolys som blinker i alle regnbuens farger.

Discokule, fargerike lys, musikk til å danse og mikrofon for å synge med - alt som trengs for en skikkelig discofest sammen med venner eller hjemme på barnerommet. Det er så morsomt med både danseleken og dansefest, og bruk lys i alle regnbuens farger eller en skinnende discokule for å sette en ekstra spiss på festen. Med egen høyttaler kan barnet styre musikken selv, de voksne kan bare holde seg unna!

Vil barna lære å spille piano, slå hardt på trommer, spille på gitarens strenger, eller starte sitt eget band? Lek med musikk og instrumenter er med på å utvikle barns kreative ferdigheter. Det kan også bidra til å skape en glede for musikk, og et ønske om å lære seg et instrument. La dem leke, teste og prøve seg frem med et av våre instrumenter for barn, og se gleden av å lære nye ting eller holde små konserter for familie og venner.

Spennende musikkleker og disco til barnerommet! Om du er på leting etter disco, keyboard, gitarer eller andre instrumenter til dine barn, da finner du de her!

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.