Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Musikk og disco

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Nyhet
Pris
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder
Karakter

48 produkter

Sett synkende rekkefølge
per side

Andre er også interessert i:

Discolys, høyttalere, mikrofoner og instrumenter for barn

Barna elsker lek med musikk og sang. Introduser dem for musikkens verden, og la dem spille gitar, keyboard eller trommer. Det er morsomt å spille alene og sammen med andre. Med en høyttaler kan barnet spille favorittmusikken sin, enten i stuen eller på rommet sitt, og synge med. Inviter til discofest, og ta den helt ut med dicokule og discolys som blinker i alle regnbuens farger.

Discokule, fargerike lys, musikk til å danse og mikrofon for å synge med - alt som trengs for en skikkelig discofest sammen med venner eller hjemme på barnerommet. Det er så morsomt med både danseleken og dansefest, og bruk lys i alle regnbuens farger eller en skinnende discokule for å sette en ekstra spiss på festen. Med egen høyttaler kan barnet styre musikken selv, de voksne kan bare holde seg unna!

Vil barna lære å spille piano, slå hardt på trommer, spille på gitarens strenger, eller starte sitt eget band? Lek med musikk og instrumenter er med på å utvikle barns kreative ferdigheter. Det kan også bidra til å skape en glede for musikk, og et ønske om å lære seg et instrument. La dem leke, teste og prøve seg frem med et av våre instrumenter for barn, og se gleden av å lære nye ting eller holde små konserter for familie og venner.

Spennende musikkleker og disco til barnerommet! Om du er på leting etter disco, keyboard, gitarer eller andre instrumenter til dine barn, da finner du de her!

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.