Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Utkledning og sminke

Produkter 1-52 av 438

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 438

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Selv om man ofte forbinder utkledning med karneval eller Halloween er det ikke vanskelig å se at barna elsker å kle seg ut resten av året også. Utkledning og rollespill er en viktig del av barnets lek, og lærer barnet sosiale ferdigheter, bruke fantasien og hvordan fortelle en historie. Med kostymer, utkledningstilbehør, masker, parykker og lekesminke, kan du gjøre barnas fantasiverden mer virkelig.

La barna drømme seg inn i en verden av superhelter, prinsesser, dyr, pirater, cowboy, indianer, skumle figurer eller monstre og ulike karakterer de kjenner fra TV- og filmverdenen. Med kostymer som heldrakter, masker, parykker, sminke, hatter og annet tilbehør oppmuntres barna til å gå inn i en annen rolle enn seg selv, der kun fantasien setter begrensninger for leken. Velg mellom vårt brede utvalg av ulike kostymer, tilbehør og sminke.

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.