Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barnerommet

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Merke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 186

Page
per side

Andre er også interessert i:

Sengetøy, oppbevaring, nattlamper, søvntrenere - innredning til barnerommet

Det er mye man trenger for å innrede barnerommet. Gjør barnets soverom om til barnets egen lille verden med tilpassede og morsomme møbler og tilbehør. Det er ikke alltid like lett å tilfredsstille både barn og voksnes krav og ønsker, men vi har mange fine småting til barnerommet. En oppbevaringskurv, sengetøy, puter, leketepper, veggdekor, småmøbler og pynt er med på å gjøre barnets rom unikt og spesielt.

La barnet sette sitt preg på rommet, og dekorer med ting som oppmuntrer til kreativitet og morsom lek. Barnerommet er stedet som skal oppmuntre og være tilrettelagt for lek, fantasi, glede, læring, rollelek og utforsking, og samtidig være et trygt og godt rom å sove i. Lek med lekene på morsomme leketepper, dekorer rommet med fine klokker, rammer eller knagger, oppbevar lekene i fine oppbevaringsmøbler, re opp sengen i flotte sengesett med fargerike motiv, slå på nattbordslampen for å lyse opp rommet når mørket senker seg, og finn roen i en nyoppredd seng.

Barnerommet skal være som beboerne; lekne, morsomme og fullt av liv! Her vil du finne alt du trenger for å sette barnets eget personlige preg på sitt eget soverom.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.