Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO Shop

Er du en superbygger eller en nybegynner som åpner din første LEGO eske? Eller ønsker du å gjenoppleve barndommens magiske øyeblikk? La deg engasjere og utfordre, og lek med byggeklosser og byggesett fra LEGO – slik barn og voksne har latt seg fascinere av den ikoniske byggeklossen i over 70 år!

LEGO-klossene er utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO lar deg bygge og sette sammen byggverk i nesten uendelige antall kombinasjoner, eller du kan bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Det er bare fantasien som setter grenser!

LEGO for voksne, Adults welcome, kan gi deg en avslappende pause og være et velkomment avbrekk i en stressende hverdag. LEGOs byggesett for voksne tar deg med til underholdningens verden, lar deg oppleve kunst, design, reise og historie, byr på interessante funn fra vitenskap og teknologi, trigger interessen for luksuriøse bilmodeller, eller tar deg med til en galakse langt borte. 

LEGO tar deg med på spennende oppdrag, på nye eventyr, til ytterst i verdensrommet, på reiser med kjente figurer og karakterer, eller til en fantasiverden du aldri har sett maken til. Med City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, DOTS, Super Mario, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Speed Champions, Minifigures, Architecture og Creator er mulighetene mange, og med et barns øyne er de uendelige!

Hva blir ditt neste eventyr med LEGO?

PrisMatch på LEGO

Hos oss finner du det største utvalget av LEGO, til de laveste prisene. Husk at vi har PrisMatch, også på LEGO! Det vil si at dersom du finner LEGO-settet billigere et annet sted vil vi matche prisen. Dette gjelder både før kjøp, og inntil 7 dager fra din bestilling, mot norske nettbutikker med .no nettadresse. Les mer om betingelser for PrisMatch.

LEGO, LEGO logoen, minifiguren, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, FRIENDS logoen, MINIFIGURES logoen, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO og NEXO KNIGHTS er varemerker for LEGO gruppen. ©2020 the LEGO Group.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.