Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator Expert

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Serie
Serier
Nyhet

12 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

12 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

LEGO Creator Expert

De mest kompliserte modellene ifra LEGO som gjerne er for voksne eller advanced byggere av LEGO! De er rett og slett bare utrolig kule!

LEGO Creator Expert serien er utviklet spesielt for erfarne byggere i tenårene og eldre. Settene krever gode byggeferdigheter og stiller også krav til stor kreativitet og fantasi for å få størst mulig utbytte av hvert sett. Siden hvert sett stiller krav om bestemte ferdigheter, er også belønningen større i form av noen av verdens mest kjente bygg og kjøretøy. Enten du gir dem som gaver eller kjøper dem til deg selv, byr disse settene på timevis med utfordrende, kreativ moro.

Her bygger finner du kjente og ikoniske byggverk, hvor du kan sette sammen modeller av det ekte kunstverket, du kan også bygge ulike bygninger som kan settes sammen og danner en koselig gate, fantastiske blomster og planter, kjente fotball-stadioner som er midt i blinken for fansen eller ikoniske kjøretøy med unike detaljer akkurat som originalen.

LEGO Creator Expert er anbefalt for alderen 16 - 100 år

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.