Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Creator Expert

24 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

24 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

LEGO Creator Expert

De mest kompliserte modellene ifra LEGO som gjerne er for voksne eller advanced byggere av LEGO! De er rett og slett bare utrolig kule!

LEGO Creator Expert serien er utviklet spesielt for erfarne byggere i tenårene og eldre. Settene krever gode byggeferdigheter og stiller også krav til stor kreativitet og fantasi for å få størst mulig utbytte av hvert sett. Siden hvert sett stiller krav om bestemte ferdigheter, er også belønningen større i form av noen av verdens mest kjente bygg og kjøretøy – i tillegg til et spesielt vintersett som garantert gir julestemning. Enten du gir dem som gaver eller kjøper dem til deg selv, byr disse settene på timevis med utfordrende, kreativ moro.

Her bygger finner du kjente byggverk, hvor du kan sette sammen modeller av det ekte kunstverket som feks Sydney Operahus, Tower Bridge, Taj Mahal eller Big Ben. Du kan også bygge ulike bygninger som kan settes sammen og danner en koselig gate med Palace Kino, Diner, restaurant, klossebank og mange flere.

LEGO Creator Expert er anbefalt for alderen 16 - 100 år

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.