Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO Technic

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Alder

Fyll kreativiteten din med LEGO Technic-sett. Denne serien passer perfekt til ambisiøse byggere, mekanikere og ingeniører i alle aldre.

LEGO Technic byggesett LEGO Technic byggesett

39 produkter

per side

LEGO Technic byggesett inspirert av ekte biler og samleobjekter

Fra LEGO Technic kommer de mest avanserte bilene og kjøretøyene, med autentiske detaljer, design inspirert av ekte biler og kjøretøy og med en rekke funksjoner som er morsomme å bygge og leke med. Med byggesettene fra LEGO Technic bygger man avanserte modeller og realistiske detaljer som girkasser og styresystemer. Bilene og kjøretøyene fra Technic er like detaljerte på innsiden som det man ser på utsiden. Byggesettene fra LEGO Technic er like populære for voksne som for barn, og gir et morsomt prosjekt man kan gjøre sammen. LEGO Technic åpner en ny verden med avanserte detaljer og byggesett.

De tekniske og avanserte LEGO-settene. LEGO Technic byr på utfordringer for erfarne LEGO byggmestere eller alle LEGO byggere som elsker tekniske detaljer. Med elementer som fungerende hjuloppheng og pneumatikk, kan barn bygge en rekke kjøretøy med funksjoner fra virkelighetens verden – fra automatiske dører til kraftig firehjulstrekk. Fra kraner til den nyeste superbilen, mange sett kan bygges om til noe annet, og dermed utvides lekemulighetene enda mer.

LEGO Technic byggesystemet gjør det mulig å bygge avanserte funksjoner fra virkelighetens verden, inkludert girkasser, stempelmotorer og kranarmer, som kan integreres med andre LEGO-klosser. CONTROL+ appen lar deg koble til og samhandle med en rekke av de motoriserte Technic settene som styres med fjernkontroll, og gir de ferdige kjøretøyene bevegelse og lyd.

Technic serien anbefales for barn i alderen 6-14 år. Og det er også den perfekte gaven til voksne byggere.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.