Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Technic

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Serie
Nyhet
Alder

44 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

44 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

LEGO Technic

De tekniske og avanserte LEGO-settene. LEGO Technic byr på utfordringer for erfarne LEGO byggmestere. Med elementer som fungerende hjuloppheng og pneumatikk, kan barn bygge en rekke kjøretøy med funksjoner fra virkelighetens verden – fra automatiske dører til kraftig firehjulstrekk. Fra kraner til den nyeste superbilen, mange sett kan bygges om til noe annet, og dermed utvides lekemulighetene enda mer.

LEGO Technic byggesystemet gjør det mulig å bygge avanserte funksjoner fra virkelighetens verden, inkludert girkasser, stempelmotorer og kranarmer, som kan integreres med andre LEGO-klosser. CONTROL+ appen lar deg koble til og samhandle med en rekke av de motoriserte Technic settene som styres med fjernkontroll, og gir de ferdige kjøretøyene bevegelse og lyd.

Technic serien anbefales for barn i alderen 6-14 år. Og det er også den perfekte gaven til voksne byggere.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.