Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering
Pris hos LEGO.com:
2 349,90

LEGO Technic 42141 McLaren Formula 1 racerbil

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Medlemspris 1 271,25 25%
Vår lavpris: 1 695,-
På lager
SKU
02222-59
   

Steng ute alle distraksjoner, og fokuser som mesterne. Tiden er inne for å bygge en utrolig detaljert modell – LEGO® Technic™ McLaren Formula 1™ racerbil 42141. Kjenn stoltheten boble i brystet idet du krysser målstreken, og still ut den imponerende modellen som et bevis på ditt lidenskapelige forhold til motorsporten.

Et tett samarbeid mellom LEGO Group og McLaren Racing

I opptakten til 2022 har LEGO Technic designerne samarbeidet tett med designerne hos McLaren Racing. De to gruppene med eksperter har utviklet hver sin modell parallelt, noe som har gjort dette til et veldig spesielt samarbeid. I likhet med den ekte bilen rommer også LEGO Technic versjonen en V6-motor med bevegelige stempler, styring, støtdemping og differensial.

Kjør favorittbilen din

Racerbilsjåfører kaller det «the zone». En tilstand av full konsentrasjon som gjør at du kan prestere ditt ytterste. Nå er det din tur til å entre sonen og gjenskape dine favorittkjøretøy med settene fra LEGO Technic, som er designet spesielt for voksne og fans av spesialbiler.

 • En modell for Formel 1-fans – bygg en detaljert kopi av McLarens 2022 F1-bil med settet LEGO® Technic™ McLaren Formula 1 racerbil (42141) for voksne.
 • Tett samarbeid – LEGO® designerne jobbet tett sammen med teamet hos McLaren Racing, hver med sin versjon av bilen til billøpsesongen i 2022.
 • Basert på den ekte bilen – inkluderer blant annet en V6-motor med bevegelige stempler, styring, støtdemping og differensial for presise manøvre i høy fart.
 • Et prosjekt for voksne – med denne kopien av McLaren F1 får LEGO® byggere muligheten til å fordype seg i interessen sin og bygge en engasjerende utstillingsmodell.
 • Størrelse – LEGO® Technic™ McLaren F1 modellen er 13 cm høy, 65 cm lang og 27 cm bred.
 • Detaljerte byggeinstruksjoner – den flotte byggeveiledningen inneholder både byggeinstruksjoner og informasjon om samarbeidet mellom McLaren Racing og LEGO® designerne.
 • Sponsor-klistremerker – med sponsor-klistremerkene kan du gi modellen din en siste finish som får den til å ligne på en ekte F1-racerbil.
 • Velkommen til byggesonen – LEGO® Technic universet byr på avanserte byggemodeller for voksne LEGO fans som liker engasjerende byggeprosjekter som resulterer i en flott utstillingsmodell.
 • Høy kvalitet – LEGO® Technic komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen hver gang.
 • Garantert sikre – LEGO® Technic komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1432
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell42141
EAN5702017160795
MerkeLEGO
LEGO Technic McLaren racerbil - utviklet sammen med den ekte modellen LEGO Technic McLaren racerbil - utviklet sammen med den ekte modellen

Nært samarbeid

Utviklet sammen med den ekte McLaren racerbilen.

Lego Technic racerbil med imponerende kurver - laget for å stilles ut Lego Technic racerbil med imponerende kurver - laget for å stilles ut

Vis fram din lidenskap

Med imponerende kurver, denne modellen er laget for å stilles ut.

Lego Technic McLaren Formula 1 racerbil med logo Lego Technic McLaren Formula 1 racerbil med logo

Autentisk merkevare

Beundre de finere detaljene som sponsor-logoene.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.