Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Skole og læring

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Merke
Alder
Interesse

La barna utforske og lære med eksperimentsett, kjemisett, vitenskapssett og aktivitetsbøker. Her finner du også matbokser, drikkeflasker, klokker og pennal.

Skole og læring Skole og læring

Produkter 1-40 av 453

Page
per side

Andre er også interessert i:

Matbokser, drikkeflasker, eksperimentsett, klokker, aktivitetsbøker og pennal

Hvordan oppstår en vulkan? Hva skjer når man blander ulike væsker i et eksperiment? Hvor mange minutter er det i tre kvarter? Og hvordan ser man forskjellen på en liten og en stor T? Gjennom eksperimentsett og vitenskapssett lærer barna om årsak virkning, hvordan et stoff kan påvirke et annet og hvordan noe oppstår og utvikles i naturen. Etter hvert som barnet vokser er det mye som skal læres; små og store bokstaver som settes sammen til ulike ord, tall som sammen med pluss og minus gir forskjellige regnestykker. Og for å holde styr på tiden bør barnet lære seg klokken

La barna utforske en spennende og lærerikt verden der de oppdager kunnskap tilpasset sitt nivå og sine forutsetninger, som de vil få god bruk for hjemme og på skolen.

Om det er tid for skole og barnehage, så finner du det du trenger her. Barna elsker å pakke sekken med stilig nødvendig utstyr som pennal, matboks og drikkeflaske med favorittmotivet til skoledagen eller barnehagen. I sekken er det god plass til matboksen og drikkeflasken slik at du er klar for din neste utflukt, eller en dag i barnehagen eller på skolen. Finn frem pennalhuset når leksene står for tur, enten du trenger fargeblyanter, viskelær eller linjal.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.