Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Spill og puslespill

Produkter 1-52 av 822

Page
per side
Sett synkende rekkefølge
 1. Escape Room - Virtual Reality - norsk versjon - 713
  Escape Room - Virtual Reality - norsk versjon
  29%
  Kampanjepris 175,- Vår lavpris: 247,- Du sparer: 72.-
 2. Ticket to Ride USA
  Ticket to Ride USA
  Vår lavpris: 377,-
 3. M8341 uno kortspill
  UNO Kortspill
  Vår lavpris: 75,-
 4. Rubiks Cube 3x3 - den originale kuben perfekt for hjernetrim
  Rubiks Kube 3x3
  Vår lavpris: 127,-
 5. Fantasi spillet fra Damm Egmont
  Fantasi spillet - tegn, gjett og mim - familiespill fra 10+
  66%
  Kampanjepris 100,- Vår lavpris: 294,- Du sparer: 194.-

Produkter 1-52 av 822

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

La familie og venner samle seg rundt et spill, det kan være brettspill, kortspill, memospill, terningsspill, kunnskapsspill, strategispill eller puslespill. Spill gir både muligheten til å være sammen, samt utfordre og utvikle ferdigheter som kunnskap, motorikk, gjenkjennelse, strategi, form og farge. Barn elsker å spille, dette kan gi morsom og verdifuill tid sammen med voksne, og et alternativ til TV, nettbrett og film.

Ikke alle spill er for barn, her finner du også spill som passer for eldre barn, tenåringer, og voksne. Velg spill som følger barnets utvikling, det skal være spennende, utfordrende og kanskje litt vanskelig første gang?

Puslespillene følger barnet fra de er helt små til eldre barn, tenåringer og voksne. Puslespillene er med på å utvikle finmotorikken, gjenkjennelse av form, farge og motiv. Puslespillene fungerer like fint alene som sammen med andre. La knottepuslespill, platepuslespill, små puslespill, store puslespill, 3D-puslespill bli en naturlig del av barnets utvikling og læring. 

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.