Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Svarteper kortspill i farger

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 67,-
På lager
SKU
09182-60
   

Svarteper er det morsomme kortspillet der spillerne trekker kort fra hverandre og legger dem til side etterhvert som man finner par. Det er om å gjøre å bli kvitt alle kortene uten å sitte igjen med selveste Svarteper. Blir du kvitt alle dine kort, eller sitter du igjen helt til slutt og får tegnet en svart flekk på nesen? Svarteper er det morsomme og populære kortspillet som engasjerer folk i alle aldre.

Inneholder:

  • Svarteper kortspill

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år

Produktdetaljer
Modell21090
EAN7031650210900
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.