Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Elbiler og traktorer

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Pris
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 85

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 85

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Andre er også interessert i:

La barna ta styringen bak rattet på et eget kjøretøy fra vårt spennende utvalg av elbiler og store traktorer. Sammen med en voksen kan barna legge ut på nye eventyr på hjul og kjøre på lekeplassen, gårdsplassen, fortauet eller andre steder der barnet kan ferdes trygt. Her finner du biler og kjøretøy til barn i flere aldersgrupper, med alt fra elektriske biler de kan styre akkurat som en ordentlig bil, til radiostyrte kjøretøy eller traktorer med pedaler og morsomme funksjoner og ekstrautstyr.

Elbilene kommer i en rekke ulike varianter basert på blant annet på klassiske, ekte kjøretøy som appellerer til den spirende bilentusiasten. Man finner også ulike firhjulinger, motorsykler, traktorer og andre maskiner som minner om livet på gården. Det er også muligheter for å finne kult tilbehør som gjør leken mer autentisk og variert. Med elbiler og store traktorer kan barnet i tidlig alder lære om biler og kjøring i et trygt og fartskontrollert miljø.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.