Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Wader Mammoet gravemaskin som barn kan sitte på - 79 cm lang

Wader har lekene for aktive og utforskende barn

Barnet ditt leker på en aktiv måte, det lærer og utforsker. Alle produkter fra Wader Polesie er utviklet med stort fokus på detaljer, multifunksjonalitet og sikkerhet. Wader Polesie bruker kun materialer av høy kvalitet, som er ufarlige for barnet og som tåler aktiv lek. Lekene fra Wader gjør barnet ivrig på å utforske og lære samtidig som de leker og har det moro med byggesett, kjøretøy og sandkasselek.

Vår lavpris: 696,-
Få igjen på lager
SKU
03217-127
   

Bor det en anleggsmaskinfører i deg, vil denne røde gravemaskinen passe midt i blinken for deg. Sett deg på det komfortable setet på den fult funksjonelle gravemaskinen, og sett i gang og grav i sandkassen ved hjelp av spakene. Du kan rotere hjulgraveren 360 grader rundt seg selv, og på den måten lettere nå til flere steder uten at du trenger å flytte på maskinen.

Maskinen kommer med en avtagbar plog. Gravemaskinen tåler en vekt opptil 20 kg, og er laget av høykvalitetsplast.

Inneholder:

  • Gravemaskin som barn kan sitte på
  • Avtagbar plog

Detaljer:

  • Mål: 79 x 27 x 42 cm (LxBxH)
  • Maksvekt: 20 kg
  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
Modell56740
EAN8719214076160
MerkeWader
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.