Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Rolly Toys rollyTrac: Gul frontlaster til tråtraktor

RollyToys traktorer og kjøretøy

RollyToys er et merke som leverer traktorer, anleggskjøretøy, tilbehør og andre typer kjøretøy av svært høy kvalitet, med originalt design, kvalitet og funksjonalitet, produsert i Tyskland. Traktorer og kjøretøy fra Rolly Toys er kopier og minivarianter av dem de voksne kjører, og som barna ser på gården eller på byggeplassen. RollyToys tar utendørsleken til et nytt nivå, med detaljer og funksjonalitet, akkurat som originalen. Kjøretøyene fra RollyToys hjelper til i utviklingen av grovmotorikken og oppmuntrer til mange timer med utendørslek.

Vår lavpris: 497,-
Utsolgt
SKU
05206-234

Utstyr din rollyFarmtrac pedaltraktor med denne kule og gule frontlasteren fra Rolly Toys. Med denne lasteren fra Rolly Toys kan barnet ditt grave og dumpe, og den er enkelt å bruke for de små. Den er enkel å feste, og er laget i den solide kvalitetsplasten som Rolly Toys er kjent for. Frontlasteren er fullt funksjonell med tippfunksjon på lasteren, og byr på realistisk og autentisk lek.

  • Passer til rollyFarmtrac traktorer.

Inneholder:

  • RollyTrac frontlaster

Detaljer:

  • Mål: 83 x 35 x 40 cm (LxBxH)
  • Farge: gul/grå
  • Alder: fra 3 år

Merk: Traktor følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell409341
EAN4006485409341
MerkeRollyToys
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.