Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Rolly Toys rollyTrac: Gul frontlaster til tråtraktor

RollyToys traktorer og kjøretøy

RollyToys er et merke som leverer traktorer, anleggskjøretøy, tilbehør og andre typer kjøretøy av svært høy kvalitet, med originalt design, kvalitet og funksjonalitet, produsert i Tyskland. Traktorer og kjøretøy fra Rolly Toys er kopier og minivarianter av dem de voksne kjører, og som barna ser på gården eller på byggeplassen. RollyToys tar utendørsleken til et nytt nivå, med detaljer og funksjonalitet, akkurat som originalen. Kjøretøyene fra RollyToys hjelper til i utviklingen av grovmotorikken og oppmuntrer til mange timer med utendørslek.

Vår lavpris: 586,-
Få igjen på lager
SKU
05206-234
   

Utstyr din rollyFarmtrac pedaltraktor med denne kule og gule rollyTrac frontlasteren fra Rolly Toys. Med denne lasteren fra Rolly Toys kan barnet ditt grave og dumpe, og den er enkel å bruke for de små. Den er enkel å feste, og er laget i den solide kvalitetsplasten som Rolly Toys er kjent for. Frontlasteren er fullt funksjonell med tippfunksjon på lasteren, og byr på realistisk og autentisk lek. Frontlasteren passer til rollyFarmtrac og rollyJunior traktorer.

Inneholder:

  • RollyTrac frontlaster

Detaljer:

  • Mål: 83 x 35 x 40 cm (LxBxH)
  • Farge: gul/grå
  • Alder: fra 3 år

Merk: Traktor følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell409341
EAN4006485409341
MerkeRollyToys
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.